Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-09, 16:46
Το avatar του χρήστη Lepidas
Lepidas Lepidas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Αγορά στολής για χειμώνα.

Καλώς ήρθατε και οι δυό και καλές βουτιές. Να προσθέσω κι εγώ με τη σειρά μου πως η πείρα στις καταδύσεις βοηθάει να κάνεις τις καλύτερες επιλογές στον εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός σου συμβαδίζει πάντα με το επίπεδο της εμπειρίας και το προσωπικό σου στυλ (το οποίο για να το ανακαλύψεις χρειάζεσαι χρόνο). Οπότε καλό είναι ξεκινώντας να μην επενδύσεις και πολλά λεφτά γιατί μετά θα τα κλαις.
Σε καμία περίπτωση δε θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι μπαίνοντας σε ένα μαγαζί και ρωτώντας τον πωλητή, θεωρώ το σχόλιο τουλάχιστον ατυχές αν όχι διαφήμιση.
Στην Ελλάδα είμαστε, όπου το κάθε μαγαζί είναι και αντιπρόσωπος και ο καθένας πάει να σου πουλήσει αυτό που φέρνει ο ίδιος σαν το καλύτερο που υπάρχει.
Διάβασε, ρώτα, δοκίμασε αν μπορείς, δες από μόνη σου τον εξοπλισμό του διπλανού σου και μάθε τα υπερ και τα κατά. Ο τελευταίος που θα ρωτήσεις θα είναι ο πωλητής (κι αυτό μόνο για να σου κάνει καλύτερη τιμή από αυτή που θα βρεις στο internet ).
Προσωπικά θεωρώ καλή επιλογή για τον πρώτο καταδυτικό χειμώνα κάποιου μια καλή semidry, την οποία θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν θες όλο το χρόνο, εγώ από πέρσι το φθινόπωρο βουτάω με μια 7αρα semidry συνεχώς, ακόμη και τον Αύγουστο.
Απάντηση με παράθεση