Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-09, 20:37
pennouninio pennouninio is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Έρευνα Αγοράς DC

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ANTONELOS 8ANOS Εμφάνιση μηνυμάτων
suunto εχω και εγω φιλε μου..το d6.
απλα αψογο.ποτε δεν με κρεμασε,δεν εκανε κολπα,το βουταω το συγκεκριμενο απο το 2008 με την ιδια μπαταρια.φετος το χειμωνα θα το παω για σερβις...

γνωμη μου παρε ενα ''καλο'' (σχετικο ειναι αυτο...),
ουτως σωστε,να μην ψαχνεσαι παλι μετα απο κανα χρονο για κατι καλυτερο...

d.c. + bcd + ρυ8μιστες, παρτα μια και καλη...
μια στολη,τα πεδιλα και τα...μποτακια(!!!) ειναι κατα την ταπεινη μου αποψη,απλα αναλωσιμα.καλυτερα ενα d.c. λιγο πιο ακριβο και ριξε την τιμη στο μαχαιρακι κατακαποιο τροπο...η παρτο λιγο αργοτερα.
μην βιαστεις.ψαξτο.
σιγουρα τα παιδια εδω θα βοηθησουν...τα βλεπεις και απο κοντα,ρωτα οσουν εχουν ηδη αυτο που ετοιμαζεσαι να παρεις κτλ...
στα τρια παραπανω που σου εγραψα(d.c.,bcd και ρυ8μιστης),επειδη η8ελα να παρω(παντα κατα την δικη μου γνωμη) κατι ''καλο'',ειχα αργησει λιγο αλλα πηρα ο,τι καλυτερο μπορουσα...
με αποτελεσμα να μην εχω αλλαξει τιποτα ακομα
(αν και παντα 8ελουμε κατι παραπανω...!!!!
απλα σταματησα να φωναζω στην κυρια μου οταν μπαινει sta hondos και κοιταει δεξια αριστερα...
τα ιδια σκατα κανω και εγω στα καταδυτικα μαγαζια!!!!!!!!!!!)

η επιλογη δικη σου!

Η αληθεια είναι ότι δεν βιάζομαι να αγοράσω άμεσα d.c.,bcd και ρυθμιστη, άλλα θα ήθελα να ξέρω τι ψάχνω και να το παρω μέσα στους επόμενους μήνες.
Απλά επειδή δεν γνωρίζω πολλά πράγματα και για να μπορώ να κάνω σωστά μια έρευνα αγοράς γι'αυτό ρωτάω εσάς που έχετε περισσότερη εμπειρία και γνωσεις.
και σαν κοριτσακι που είμαι μπορει ακομα να χαζευω στα χοντος, κτλ ( ) αλλα από τον αύγουστο που άρχισα καταδύσεις (+παραμενω ενθουσιασμενη ) εχω αρχίσει να ψάχνω στο ινερνετ για καταδυτικά και να διαβάζω με την πρωτη ευκαιρία ότι γραφεται εδω μέσα διότι με βοηθάει πολύ

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και το εκτιμώ

Απάντηση με παράθεση