Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-11-09, 11:06
RNA

Απάντηση: Ημερίδα για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Πάμε να βουτήξουμε

Δεν ξέρω αν κολλάει εδώ πέρα (ίσως θα μπορούσε να ανοίξει ένα άλλο θέμα με προτάσεις για βιβλία για μεγάλους και παιδιά), απλά μιας και το συγκεκριμένο thread έχει να κάνει με παιδιά (σίγουρα μεγαλύτερης ηλικίας από το δικό μου) θα ήθελα να προτείνω δύο βιβλία τα οποία αγόρασα για τον γιο μου (βιάζομαι λιγάκι μιας και είναι μόλις 13ων μηνών) και νομίζω πως είναι πολύ ενδιαφέροντα για τους υφιστάμενους μπαμπάδες και μαμάδες

Το πρώτο είναι για λίγο πιο μικρά παιδιά και το δεύτερο για λίγο μεγαλύτερα αφού είναι στα αγγλικά (θα κάνετε έναν κόπο παραπάνω να μεταφράσετε τις πολύ ωραίες πληροφορίες που έχει μέσα για τα πλάσματα του βυθού) . Ιδιαίτερα το δεύτερο πέραν ότι προσπαθεί να δώσει και μία τρισδιάστατη απεικόνιση στα πλάσματα περιλαμβάνει και ήχους που κάνουν την εικόνα μαγική (ήχους από φάλαινες, δελφίνια, θαλάσσιους ελέφαντες, αλλά και τον ήχο από ρυθμιστή αυτοδύτη.

Ο δικός μου προς το παρόν πάντως εκφράζεται με επιφωνήματα τύπου ααααααα, οοοοοο και βλέμμα εντυπωσιασμού που πάντα καταλήγει σε ένα χαμόγελο

#1- Ο ΔΟΚΤΩΡ ΜΠΛΟΥΜ ΣΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Τον δόκτορα Μπλουμ όλοι τον αγαπούν!

Κάθε μέρα επισκέπτεται τους ασθενείς του με το υποβρύχιό του και δίνει συμβουλές.
Ο απέραντος ωκεανός είναι γι’ αυτόν μια τεράστια αίθουσα αναμονής άρρωστων ψαριών και άλλων πλασμάτων που πρέπει να γιατρέψει.
Με χαμόγελο και ευγένεια
ο δόκτωρ Μπλουμ τα εξετάζει όλα και τα κάνει καλά.
Μια μέρα όμως, όταν πάει κάτι στραβά,
ο δόκτωρ Μπλουμ μπαίνει σε μεγάλους μπελάδες...

Γίνε κι εσύ βουτηχτής - αναγνώστης και καταδύσου μαζί του σ’ αυτή τη συναρπαστική ιστορία!
Σε περιμένει μια αξέχαστη μέρα στο βυθό!
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: LEO TIMMERS
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: LEO TIMMERS

#2 - Ocean - Maurice Pledger's Sounds of the Wild

Templar's 'Maurice Pleger's Ocean - Sounds of the Wild' is a wonderful creation. A truly entertaining pop-up book, 'Ocean...' will charm the socks off children, with its vivid illustrations and unbelievably realistic sounds.
Plunge into the world’s oceans and discover the magic of marine life in these stunning pop-up seascapes accompanied by sounds from the deep. Listen to the playful chattering of dolphins, the boisterous honking of seals and the haunting echo of the humpback whale’s song. The undersea world comes roaring to life with these dioramic pop-ups.
A watery world of wildlife is waiting just below the surface!

Και ένα δειγμα (δυστυχώς δεν φαίνεται το 3D και δεν ακούγεται ο ήχος της φάλαινας)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RNA : 24-11-09 στις 11:16.
Απάντηση με παράθεση