Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-11-09, 10:57
andreas andreas is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: L.A. (Lekanopedio Attikis)
Απάντηση: νεος στην καταδυση-ψαροντουφεκο

Παλληκάρια και παλληκάρισσες, για να πούμε μια κακιά αλήθεια, δεν θα τους αλλάξετε τα μυαλά με κάτι τέτοια...

Πολλοί άνθρωποι το θεωρούν αυτονόητο ότι κάθε επαφή τους με τη Φύση, πρέπει να συνδυάζεται με "τρόπαια" παντός είδους.

Δεν με πιστεύετε ? Πέστε σε κάποιον γνωστό σας, "πήγα προχθές στη θάλασσα" Η απάντηση 99,99% είναι "Τι έβγαλες ?" Πλήρης απογοήτευση όταν απαντάς "μόνο φωτογραφίες".

Άλλο παράδειγμα. Πέστε ότι μπήκατε στην τάδε σπηλιά. "τι βρήκες ?" υποννοόντας αρχαία, λίρες, χρυσό και τέτοια. "Νυχτερίδες και αράχνες" απαντάς, και σε κοιτάνε σαν να είσαι ο βλάκας, ο ανίκανος ή δεν ξέρω και εγώ τι.

Εδώ ρε παιδιά πήγα μια φορά για snorkeling και φόραγα ολόσωμη και με ρωτάγανε να τους δώσω ψάρια. Δεν έχω κυρία μου, δεν πάω για ψάρια. Κρίμα τη στολή μου απάντησε... Σκεφτείτε λοιπόν, να τους πείτε ότι δώσατε και πήρατε οχι μόνο μια απλή 5άρα, αλλά πολύ περισσότερα για να κάνετε μπουρμπουλήθρες και να βγάζετε φωτογραφίες ! Θα σας θεωρούν στην καλύτερη περίπτωση, ότι σας πιάσανε κορόιδα !

Και αν σας φαίνονται απίστευτα όλα αυτά, δέσετ τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία κάτι "κυρίων" που πάνε βόλτα στο βουνό. Μη δουν κυκλάινο, μη δουν αργιολούλουδο, απλώνουν τη χερούκλα και χράπ ! Δικό μου ! Πήγα βόλτα στο βουνό και να μην απλώσω χέρι ? Αδιανόητο !!!! Άσχετα, αν το κυκλάμινο είναι ωραίο μόνοεκεί που είναι, δηαλδή στο βουνό, γιατί μετά από λίγο μαδάει και είναι να το κλαίς μέχρι να φτάσει στην Αθήνα. Μόλις φτάσει, φυσικά το πετάνε.

αυτά. Επλίζω να σας μελαγχόλησα.