Ναι παιδιά, Δημήτρη και geogeo, εσείς απλά επιβεβαιωθήκατε....
εγώ όμως έπεσα από τα σύννεφα.
Εγώ είχα πιστέψει στη διαφορετικότητα κάποιων ανθρώπων, είχα πιστέψει ότι δεν άξιζαν πόλεμο αλλά προσέγγιση, είχα παραμυθιαστεί και είχα ελπίσει.
Και η "πανέμορφη" ιστορία του ευτελισμού του τόνου μου πέταξε το μάτι από την κόχη του.
Όχι απλά για τον άδικο θάνατο ενός νεαρού ατόμου ενός υπέροχου και τόσο απειλούμενου είδους.... όχι... δεν έχω την απαίτηση να έχουμε όλοι τις ίδιες ευαισθησίες και τις ίδιες αντιλήψεις.
Με σόκαρε όμως όλο το πακέτο, η λατρεία του φόνου, το αιματοκύλισμα της χαράς, η πώληση (με χαρακτηριστικά
επαγγελματική άνεση) του τόσο μοναδικού θηράματος, αλλά και η όλη στάση υπεράσπισης εαυτού από εκεί και πέρα.... καμία συστολή, καμία αναθεώρηση, κανένα αληθινό
κότσι -γ@μw την βαρβατίλα μου μέσα.
- ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ;;;;;
Νόμιζα ότι αυτή η νοοτροπία που τόσα χρόνια κατέστρεφε την Ελλάδα, είχε επιτέλους εκλείψει.
(Ξέρεις πως είναι να το βλέπεις να περνάει στην επόμενη γενιά με τέτοια ένταση/έπαρση/θράσος; Είναι ΠΟΝΟΣ, μεγάλε κι ατελείωτε άντρακλα της πορδής και του πουλμουρ).
Αυτή η ιστορία με τσάκισε....
Και @Γιώργο Δεμέτη
Είσαι από τους ελάχιστους
-ελάχιστους- που είχαν το θάρρος να βγουν και να πουν την ειλικρινή τους γνώμη για όλο αυτό.... χωρίς να παρασυρθούν από τα κολλητιλίκια και τη γηπεδοποίηση.
Είστε πολύ πιο λίγοι απ'όσο νόμιζα. Πόσο κρίμα, πόσο κρίμα, πόσο κρίμα.