Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-12-09, 12:13
Το avatar του χρήστη ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ is offline
Μέλος ΔΣ Άλλων Συλλόγων

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Απάντηση: Άνθρωποι είμαστε...

Θεωρό πάντα προσωπική μου άποψη, ότι το πείραμα με το ζώο χωρίς σώμα δεν θα έπρεπε να έχει γίνει .
Μου αρέσει ότι σε κάποιο σημείο αναφέρει ότι αυτό το πείραμα θα σώσει πολλές ζωές κατά την διάρκεια του πόλεμου , δεν μας λέει όμως ζωές χωρίς σώματα ποιο το νόημα ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω .
Δεν σας κρύβω ότι από το πρώτο part σοκαρίστηκα είναι όντως τραγικό , αμέσως αναρωτήθηκα πως βρέθηκε εκεί ένας σκύλος χωρίς σώμα , όχι ρε γαμώτο τα πάντα στο όνομα τις επιστήμης όχι τα πάντα .
Ο οποιοσδήποτε ζωντανός οργανισμός δεν έχει ανάγκη μόνο το αίμα και το οξυγόνο για να ζήσει και φυσικά θα ήταν ζήτημα ωρών ο θάνατος του σκύλου χωρίς σώμα λόγο ότι οι μύες του σκύλου αφού δεν υπήρχε τρόπος να τραφεί ( λογικό έτσι??? ) θα αδυνατούσαν και στην συνέχεια θα νεκρωνόντουσαν αφού θα είχαν καταναλώσει όλα τα αποθέματα τροφής .
Δεν είμαι ο ειδικός να κρίνω αν το video ήταν fake αλλά αν δεν ήταν ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω τον λόγο που έγινε ???
Και μετά εμείς τρέχουμε να κάνουμε τους άλλους να καταλάβουν ότι όλα είναι ζωντανοί οργανισμοί έστω και αν για αρκετούς δεν κουνάνε την ουρά τους η δεν γαβγίζουν…….. .
Απάντηση με παράθεση