Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-10, 15:16
Το avatar του χρήστη Έκτωρ
Έκτωρ Έκτωρ is offline

Περιοχή: Μεστά Χίου!
Απάντηση: Kinetic Typography - Ανθρώπινα Δικαιώματα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dimitris Galon Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό πως το εννοείς......;

Το εννοώ πως το νότιο Μεξικό απέχει από το Χόλλυγουντ 3000 χιλιόμετρα ενώ οι Μπούρμα 12000. Δυστυχώς για την Οαχάκα την Τσιάπας και για άλλες τόσες περιπτώσεις νοτιότερα το Χόλλυγουντ δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ (το λέω αυτό επειδή στο σαιτ της καμπάνιας έχει της φάτσες τον αστέρων του κινηματογράφου) παρόλο που τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Η Νοτιοανατολική Ασία έχει τα δικά της προβλήματα τα οποία είναι αποτέλεσμα κατά κύριο λόγο των δικών της ανθρώπων. Στο Μεξικό και στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική το πρόβλημα το δημιούργησαν όμως αυτοί οι ίδιοι οι αστέρες, οι εργοδότες τους και το σύστημα το οποίο διαφημίζουν. Είναι νομίζω αρκετά πιο υπεύθυνο να κοιτάξουν τι γίνετε στην δικιά τους την γειτονιά. Είμαι ιδιαίτερα δύσπιστος με όλους αυτούς του θρησκευτικούς ηγέτες κοινωνικών αλλαγών. Σίγουρα άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο να αυτοπυρπολούνται (αν δεν κάνω λάθος ο άνθρωπος στο εξώφυλλο του ομώνυμου δίσκου των
Rage against the machine είναι μοναχός από την Μπούμα που έχει αυτοπυρποληθεί, επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το 1988 εκτελέστηκαν 3000 μονάχοι σε διαδήλωση) έχουν τους λόγους τους να αντιδρούν. Όλο αυτό το φλερτ του Χόλλυγουντ με της ανατρεπτικές τάσης με θρησκευτική απόχρωση της ανατολικής Ασίας εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει διότι μου δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για την αυθεντικότητα και την σκοπιμότητα του.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Έκτωρ : 05-01-10 στις 15:19.
Απάντηση με παράθεση