Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-10, 15:53
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Μεγάλη απώλεια για τους Sea shepherd.

Ειναι ειρωνια την εποχη που η νομιμη απατη της ομαδας χρηματος εχει σακατεψει την διεθνη οικονομικη αν-ισοροπια να ψαχνουμε τα 'όρια' στον ακτιβισμο. Η Sea Shepherd συμφωνω ειναι ενοχλητικη ομαδα γιατι ειναι απο τα λιγα παραδειγματα μη επικηρυγμενων ακτιβιστων που αντιθετα με τα μεγαλα media machine - μαγαζια (μη λεμε ονοματα) βρισκονται στο μετωπο. Ενοχλητικη γιατι δειχνουν την αληθεια, οτι προκειται για ενα πολεμο και οχι διαπραγματευση. Πολεμο στον οποιο η ητημενος ειναι η φυση και μαζι της χανουμε οχι εμεις βεβαια (που μας βολευει η αφασια), αλλα τα εγγονια μας (που ειδικα εμεις οι 'προηγμενοι' προτιμουμε μαλιστα να αποφυσγουμε).
Αν παραδεχομασταν οτι ειμαι ακραιος και οτι θα καταφερουμε να αλλαξουμε μεσα στο συστημα την πραγματικοτητα, τοτε πειτε μου τι θα απαντησετε σε ενα 14χρονο για την αποτελεσματικοτητα του mainstream ακτιβισμου την τελευταια 20ετια, που τα 'προβληματατακια' του περιβαλοντος χτυπησαν τη πορτα του διαμερισματος μας;
Δον κιχωτες η οχι εγω την αγωνιστικοτητα αυτων των ανθρωπων τη ζηλευω πολυ περισοτερο απο οτι κριτικαρω την προσβολη του δικαιου των 'αναπτυσομενων'.
Ομως no problem. Καποια στιγμη θα ακολουθησουμε τις φαλαινες στη μειωση πληθυσμου και τοτε δε θα εχουμε μυαλο οχι για κοπεγχαγη αλλα μονο για τον μονο πολεμο που κανουμε σωστα. Τον πολεμο μεταξυ μας.