Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-10, 11:26
Το avatar του χρήστη Beracuda
Beracuda Beracuda is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Κηφισιά & Κούνδουρος, Κέα
Απάντηση: The Britannic Foundation

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Thanos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέρει κανείς γιατί έχει κατέβει η σελίδα τους;;;
Μαθαίνω ότι ο Πάνος Μπούρας αποχώρησε από τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO) της ΒΡΕΤΑΝΝΙΚΟΣ Α.Ε. και ότι το μέλος του Φόρουμ Μιχάλης Μιχαηλάκης (ο δημιουργός της εξαιρετικής ιστοσελίδας http://www.hospitalshipbritannic.com), αναλαμβάνει τη διευθυντική καρέκλα.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια νέα φάση για το ύφος και στάση της εταιρείας απέναντι στο ευρύτερο κοινό και ίσως στον τρόπο διαχείρισης των καταδυτικών, ερευνητικών και τηλεοπτικών αποστολών.

Το κατέβασμα της ιστοσελίδας ενδεχομένως να έχει σχέση με τις ενδοεταιρικές εξελίξεις (εκτός και αν έληξε η ανανέωση του domain name-μου έχει συμβεί ). Αν ο Μιχάλης διαβάζει τούτες τις γραμμές και ήθελε να μας ενημερώσει λεπτομερέστερα για τα εταιρικά "γίγνεσθαι", νομίζω ότι θα ήταν λίαν ενδιαφέρον.

Με αυτή την ευκαιρία εκφράζω και δημοσίως την ικανοποίηση μου για τις διοικητικές εξελίξεις αυτές και θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στο Μιχάλη "καλή επιτυχία" για το έργο με τις πολλαπλές προκλήσεις που αναλαμβάνει.
#28 Μέλος ΤΗΘΥΣ

“O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή!
Απάντηση με παράθεση