Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Sandeman
Είμαι και εγώ της άποψης ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε βουτιές τον χειμώνα είναι απαραίτητη μια στεγανή. Θα ήθελα τη γνώμη σας για μια στολή που βρήκα στο internet και είναι πάαααρα πολύ φθηνή. Στην τιμή εμπεριέχεται και το "εσώρουχο". Πρόκειται για αυτήν ---> outter edge http://www.shop-sports-components.com/home.php?cat=23.
Μπορεί να μου πει κάποιος που μειονεκτεί η συγκεκριμένη στολή? Γιατί δε μπορεί, με τέτοια τιμή κάτι λάθος θα υπάρχει,έτσι δεν είναι? ..
|
Κατ' αρχην ειναι στολη νεοπρενιου και οχι μεμβρανης.
Επισης ειναι 3 χιλιοστων. Αυτο δεν εχει και πολυ σημασια βεβαια αλλα παιζει τον ρολο του. Η συγκεκριμενη εταιρια ειναι απο το Ηνωμενο Βασιλειο. Εκτιμω οτι προκειται για ''στοκ'' μοντελο και ετσι προσφερεται σε αυτη την τιμη. Ας εισαι ομως επιφυλακτικος οσον αφορα τα μεγεθη, αλλα και τις ''πονηριες'' στο διαδικτυο σε σχεση με τιμες ''κραχτες''. Γινονται πολλα τετοια. Μια στεγανη πρεπει να την δοκιμασεις πρωτα και οχι να την αγορασεις. Προσεξε στην αγορα της καθως οι φτηνες λυσεις θα αποβουν ακριβες!!! Αυτο ειναι τσεκαρισμενο 100%!
Μην εντυπωσιαζεσαι σε αγορες αυτου του ειδους. Η στεγανη δεν ειναι φακος να τον πεταξεις και να παρεις αλλον. Υπαρχουν αρκετοι παραγοντες στην αγορα μιας στεγανης που θα ανακαλυψεις οτι καλυτερα να εδινες λιγα παραπανω και να μην βιαζοσουν τοσο!
Η τιμη σε μια στεγανη μπορει να πεσει ή να ανεβει αντιστοιχα και εξαρταται απο πολλα πραγματα.
Ας απαριθμησουμε μερικα:
-Μοντελο/ετος κατασκευης (παλιο-καινουργιο)
-Υλικο κατασκευης (νεοπρεν-μεμβρανης-αλλο)
-Θεση φερμουαρ (πισω-εμπρος)
-Ειδος φερμουαρ (ελαφρυ-βαρεως τυπου)
-Ειδος latex σε ποιοτητα και σχημα (σωληνωτο-κονικο)
-Ειδος βαλβιδων σε ποιοτητα και λειτουργια
-Ειδος μποτας (βαρεως-ελαφρου τυπου) ή rock boots
κλπ.........