Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο elpapas
Θα μιλήσω σαν ερασιτέχνης δύτης όπως και είμαι
Για μένα δεν φταίει ο Πολωνός
Α) Στο ότι του έφυγε η μπουκάλα και πήγε ο guider να την βάλει στην θέση του με βοήθεια, για μένα πρώτων εκεί έγινε το λάθος. Ο guider έπρεπε να του κάνει σήμα να του εξήγηση το πρόβλημα να τον ηρεμήσει και μετά να διόρθωση το πρόβλημα
|
Μπορείς να μου πεις (έτσι περιγράφικά) στο περίπου πως μπορείς να εξηγήσεις υποβρυχίως σε κάποιον οτι του έχει φύγει η μπουκάλα και οτι θα προσπαθήσεις να την βάλεις στην θέση της???
Παράθεση:
Β) όταν τον ρωτούσε πόσα μπαρ έχει και εκείνος απαντούσε οκ, πάλι για μένα έκανε λάθος ο guider γιατί ενώ δεν έπαιρνε απάντηση στην ερώτησή του αυτός συνέχιζε tην βουτιά. Έπρεπε να πάει να δει το barομετρο
Ερώτηση. Ό οδηγός πριν την βουτιά έκανε ένα refresh τα βασικά σήματα. Οκ, πρόβλημα, πορεία, πλευστότητα και ένδειξη μισής και ενός τετάρτου bar;
Όσο στο να μην ξαναβουτήξει φυσικά και δεν το δέχομαι
Κύριος λόγος τον σχολών είναι για να μαθαίνουμε και να αποκτάμε εμπειρία.
|
Μπερδεύεις τη σχολή με το καταδυτικό κέντρο!!! Άλλο το μάθημα κι άλλο η κατάδυση.
Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που κάνεις είναι να υποτιμάς το πτυχίο σου αλλά και την νοημοσύνη σου.
Είναι 5 κ0λ0-σήματα και άλλα 3 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι. Αν δεν μπορείς να θυμάσαι συνολικά 8 πράγματα για την κατάδυση, τότε άλλαξε σπορ!!!
Παράθεση:
Και σίγουρα μετά την βουτιά θα έπρεπε να του προτείνουν να βουτήξει αλλά με ομάδα ίσης εμπειρίας έως και αν ήταν αναγκαίο να κάνει ένα refresh
Για μένα κάποιος μπορεί να του ακυρώσει την βουτιά μόνο αν μετά από την αναφορά του στα λάθη αντί να τα δεκτή, συνεχίσει να κάνει τα ίδια οπότε και γίνετε επικίνδυνος για τον εαυτό του ή την ομάδα
|
Για μένα κάποιος μπορεί να μου ακυρώσει την βουτιά για 1002 λόγους ... ακόμα και χωρίς να έχω ξανα-βουτήξει ποτέ μαζί του.