Στην καλύτερη, κάνει πολύ κρύο εκεί που είσαι και σε χαλάει μετά από την επιστροφή από τα τροπικά, γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το υφάκι και τα νεύρα σου...
1ον, το σχόλιο για το out-of-focus ήταν καλό-kudos-θετικό και καθόλου ειρωνικό, ίσως αν το είχα πει selective-focus να ήταν καλύτερα. Το χαμόγελο πήγαινε στη λέξη "φουντίτσα" που μου φάνηκε αστεία αντί των βραγχίων. Τι κατάλαβες εσύ και σε χάλασε...
2ον, τα περί GB friendly website σχόλια, αν δε σε ενδιαφέρει η άποψή μου, αγνόησέ τα. Απλά εξέφρασα την επιθυμία να δω ολόκληρες τις φωτογραφίες σου, ίσως με το να τις πόσταρες και εδώ σε ένα νορμαλ μέγεθος που να βλέπονται. Και αυτό προσβολή σου φαίνεται?!
3ον,
serious amateur!!! Ω, τι τιμή!
4ον, σχετικά με το "βάρος" του thread, τι σε χάλασε πάλι? Προφανώς και δε βαραίνει κυριολεκτικά καμιά φωτο το thread και κατ' επέκταση το forum, μιας και οι περισσότερες σε αυτές τις σελίδες είναι ανεβασμένες σε άλλους εξωτερικούς servers. Δε θα κάτσω να σου αναλύσω 1 προς 1 τα λόγια μου (που σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρνητικά - ειλικρινά κάθε άλλο), ήδη τα έχω κάνει νιανια,
αλλά ρε συ Νικόλα, μήπως το παράκανες με την ειρωνία?