Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Big-Blue
Μια πηγή είναι, απλά ένας καπνός..ο καθένας ψάχνει για τη φωτιά μετά, αν θέλει.
|
Απλά το παραθέτω ασχολίαστο, αυτό και μόνο αρκεί!
Παράθεση:
|
Άλλωστε τις θέσεις μου τις ξέρετε καιρό τώρα, ορισμένες δε έχουν επαληθευτεί μπροστά σας, όσο και αν δεν το παραδέχεστε.
|
Ηλία, ο μόνος λόγος που δε σου έχω κάνει αντίλογο τόσο καιρό σε όσα τσιτάτα γράφεις, είναι επειδή σου δικαιολογώ πολλά λόγω προσωπικής γνωριμίας και γιατί δε θέλω να μαλώσουμε για αερολογίες και για γενική απαξίωση. Αλίμονο αν σε γνώριζα εδωμέσα!
Τα περί σπουδών, συντεχνειακών συμφερόντων και άλλων τέτοιων που κατα καιρούς κουβαλάς στο λόγο σου, πιστεύεις πραγματικά ότι οφελούν τις συζητήσεις εδώ? Ενδιαφέρεται ρε συ Ηλία πραγματικά κανείς ποιος είναι περιβαλλοντολογος με τη βούλα του τάδε πανεπιστημίου, επειδή τελείωσε μια συγκεκριμένη σχολή, των οποίων οι απόφοιτοι διεκδικούν το copyright των επιστημών του περιβάλλοντος γενικότερα (εκτός από ορίσμενους τέτοιους περιβαλλοντολόγους που τους καίει η επαγγελματική αποκατάσταση και η τους οικονομική επιβίωση ασκώντας το συγκεκριμένο επάγγελμα)?
Παράθεση:
Τα υπόλοιπα στην πίτα, τώρα δουλειά
|
Δεν πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε και σε κάτι ούτε και από κοντά, αλλά τουλάχιστον θα τα λέμε σε κλίμα "γιορτινό" και θα έχουμε τούρτα νόστιμη και όμορφη να τρώμε και να μας γλυκαίνει!