Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-10, 16:37
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη

Κύριε Δετοράκη,

Η προσφορά σας στον χώρο της κατάδυσης δεν αμφισβητείται, όπως και η γνώση σας και η παρουσία σας στον χώρο για πολλά χρόνια. Δεν σας έχω γνωρίσει από κοντά, όμως έχω ακούσει για εσάς μόνο καλά λόγια.

Προφανώς θα είχατε εμπλακεί ενεργά παλαιότερα στην ίδρυση κάποιου συλλόγου αυτοδυτών. Είμαι νέος στον χώρο και δεν είχα την τύχη να εμπλακώ νωρίτερα από το 2005 στα του χώρου. Όμως αυτός ο σύλλογος δημιουργήθηκε μετά από την συσπείρωση ερασιτεχνων αυτοδυτών και φτιάχτηκε από το 0.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει διάθεση λογοκρισίας από τους διαχειριστές, παρά μόνο τα αντανακλαστικά των μελών και η υποχρέωση των διαχειριστών να εφαρμόσουν όσα δημοκρατικά αποφάσισαν τα μέλη του συλλόγου για την λειτουργία του forum. Η έμμεση διαφήμιση δεν επιτρέπεται. Αν και πολλές φορές μας δυσκολεύει σε αρκετούς τομείς μας λύνει τα χέρια σε άλλους (δεν μπορούμε να αναλωνουμε την ενέργεια μας σε λαικά δικαστήρια περί διαφήμισης και αν παίρνουμε μίζες και γιατί αυτόε και όχι εκείνος κτλ κτλ). Έτσι μπορούμε να επικεντρώνουμε την ενέργειά μας στα θέματα που εμείς πιστεύουμε ότι θα ωφελήσουν την θάλασσα, την κατάδυση και τους δύτες. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε ανάγκη ούτε έμμεση διαφήμιση το κάνετε ούτε τίποτα. Χαιρόμαστε που σας έχουμε στο forum.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη neokles : 26-01-10 στις 16:39. Αιτία: Διόρθωση τελευταίας παραγράφου
Απάντηση με παράθεση