Θέμα: Μη(;)Κ.Ο.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-01-10, 18:13
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Μη(;)Κ.Ο.

Μαρία, Νεοκλή και λοιποί που ασχολείστε με την ουσία και όχι με τη μόστρα, αυτό πάει να περάσει η αγωνίστρια Τίνα και τα παλικάρια της Μ.(?)ΚΟ το ξέχασαν. Τους διέφυγε...
Παράθεση:
Φωτοβολταϊκοί σταθμοί, ανεξαρτήτως ισχύος, και ανεμογεννήτριες που εγκαθίστανται σε κτίρια ή/και άλλες δομικές κατασκευές ή εντός οργανωμένων υποδοχέων βιομηχανικών δραστηριοτήτων, καθώς και σταθμοί Α.Π.Ε. που εγκαθίστανται σε γήπεδα και οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως μη οχλούσες δραστηριότητες με την εξαίρεση των υδροηλεκτρικών σταθμών, εξαιρούνται από την υποχρέωση λήψης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων
Παράθεση:
Επίσης, τα λέω όλα αυτά έχοντας υπόψη μου ότι το (τρόπον τινά) χωριό μου (Σητεία) διαθέτει αυτή τη στιγμή τουλάχιστον 3-4 αιολικά πάρκα, χωρίς αυτό να έχει ενοχλήσει κανέναν από τους συντοπίτες μου.
Να ξερες πόσο και πόσους πονάνε αυτές οι απόψεις...

Παράθεση:
Ηλία, ο μόνος λόγος που δε σου έχω κάνει αντίλογο τόσο καιρό σε όσα τσιτάτα γράφεις, είναι επειδή σου δικαιολογώ πολλά λόγω προσωπικής γνωριμίας και γιατί δε θέλω να μαλώσουμε για αερολογίες και για γενική απαξίωση
Γιάννη δεν ήξερα πως γράφω τσιτάτα, ελπίζω να είναι καλό Όμως από πότε ο αντίλογος σημαίνει καβγάς; Κάτι εποχές πριν απ' το 80 μου θυμίζουν αυτά.
Επίσης αερολογίες γράφει κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα...
Όσο για τα επαγγελματικά ναι θα έπρεπε να ζυγίζουμε αυτά που ακούμε και από ποιους τ' ακούμε, αλλιώς θα έπρεπε να δέχεστε με την ίδια βαρύτητα αυτά που λένε τόσο οι μκο όσο και τα ''καφενεία'' κάτι που δεν το κάνετε.
Όσο για το αν είμαι απλά φανατικός υπερασπιστής των συντεχνιών, αν ήσουν καλοπροαίρετος εύκολα θα το καταλάβαινες από όλα τα μέχρι τώρα λεγόμενα και γραφόμενά μου.
Σημειώνω επίσης πως αυτός που επιμελήθηκε αυτό το κείμενο του wwf (με το οποίο ξεκίνησε η κουβέντα) είναι συνάδελφός μου.
Παράθεση:
μια συγκεκριμένη σχολή, των οποίων οι απόφοιτοι διεκδικούν το copyright των επιστημών του περιβάλλοντος γενικότερα (εκτός από ορίσμενους τέτοιους περιβαλλοντολόγους που τους καίει η επαγγελματική αποκατάσταση και η τους οικονομική επιβίωση ασκώντας το συγκεκριμένο επάγγελμα)
όσο γι αυτό (και καλό θα είναι να μιλάμε με ονόματα αλλιώς λέμε αερολογίες και γενικεύσεις) κρύβει άλλα συναισθήματα τα οποία όμως θα έπρεπε να στραφούν αλλού και όχι σε αυτούς που χάρη στις ''συντεχνιακές'' προσπάθειές τους πολλοί συνάδελφοί σου δουλεύουν, όσο απαξιωτικό και αν το βρίσκεις.

Νεοκλή καλά τα πάνε με τα γρανάζια της εξουσίας τα παιδιά μην ανησυχείς.
Ας το δούμε λίγο βαθύτερα όμως, η άποψή μου είναι πως πολλές από αυτές τις οργανώσεις αποτελούν ένα δούρειο ίππο, μια απάτη όμορφα λουστραρισμένη που χρηματοδοτούνται από κάποιους (σίγουρα όχι μόνο απ' τους εθελοντές που κάποτε υπήρξα και εγώ) για κάποιο σκοπό.

Η συζήτηση έχει πάρει λάθος δρόμο και δεν αφορά προφανώς τους συμφορουμίστες
Απάντηση με παράθεση