Θέμα: Μη(;)Κ.Ο.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-10, 12:55
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Μη(;)Κ.Ο.

Εγώ πάλι από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω ότι στις μέχρι τώρα οργανώσεις που έχω συμμετάσχει ενεργά, ούτε σκοτεινες χρηματοδοτήσεις υπάρχουν ούτε οι αποφάσεις στρεβλώνονταν από έξοθεν παρεμβάσεις. Σε αυτό συμβάλουν τα ίδια τα μέλη όταν συμμετέχουν ενεργά και όχι εκ του καναπέ. Κάποιος που δεν έχει πάει σε μία έστω ΓΣ (over many years) δεν μπορεί να φωνάζει ότι οι αποφάσεις παίρνονται για αυτόν χωρίς αυτόν και φυσικά δεν συμβάλλει ιδιαίτερα με στην θωράκιση της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας μιας οργάνωσης είτε λέγεται WWF είτε λέγεται ΔΑ είτε λέγεται Tηθύς. Ενεργά και συλλογικά. Επι του κειμένου δεν είμαι μέλος του WWF, ούτε έχω ρόλο συνηγόρου. Αν είχα διαφωνία θα την εξέφραζα, θα πήγαινα στην ΓΣ θα ζητούσα συμμετοχή, θα έβαζα υποψηφιότητα στα συλλογικά όργανα. Δεν θα έριχνα μαύρη πέτρα.

Αν δεν θες να χαλάς την ζαχαρένια σου (όχι εσύ προσωπικά, γενικά μιλάμε) μπορεί να έχεις τις καλλίτερες προθέσεις αλλά δεν είσαι ενεργός πολίτης. Ο ενεργός πολίτης και την ζαχαρένια του χαλάει και χρόνο χαλάει και χρήμα χαλάει και ΑΙΜΑ ΧΑΛΑΕΙ. Γιατί έχει αποφασίσει ότι κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το capuccino freddo, τον καινούργιο ρυθμιστή και την 42' τηλεοραση. Έτσι συμμετέχεις στον διάλογο, έτσι αλλάζεις τον κόσμο, έτσι κάνεις την μικρή ή μεγάλη διαφορά.

Χωρίς κόπο, τζάμπα και από το σπίτι δεν γίνονται και πολλα δυστυχώς. Το τραγούδι έλεγε για σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, δεν έλεγε για ξαπλωθείτε και βάλτε πυζάμες!
Απάντηση με παράθεση