Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-10, 14:30
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Ψηφιακό βιβλίο "Φυσιολογία της Ελεύθερης Κατάδυσης"

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ydetor Εμφάνιση μηνυμάτων
Κύριε Χριστοδούλου

Ευχαριστώ για το σύντομο φροντηστήριο ηθικής και συμπεριφοράς.

Να θέσω και εγώ ένα - δύο ερωτήματα σε εσάς:

1. Δεν φαίνεστε καθόλου χαρούμενος με την 2η έκδοση του βιβλίου μου "Φυσιολογία ης Ελεύθερης Κατάδυσης" σε ψηφιακό βιβλίο. Γιατί;

2. Πείτε μας, ποια είναι η σχέση σας με την φυσιολογία της ελεύθερης κατάδυσης μέχρι σήμερα;

3. Συγνώνη και πάλι που η παρουσία μου ενοχλεί κάποιους, αλλά τι να κάνουμε, κάποτε όλοι περνάμε το όριο της ευγενικής σιωπής.

Γιάννης Δετοράκης
Κύριε Δετοράκη, όπως έγραψα και κατ' ιδίαν σε άτομα του φόρουμ οι παρεμβάσεις μου γίνονται με φιδώ διότι είμαι χύμα, αθυρόστομος και ενίοτε άκρως παρεξηγίσμος. Τελωσπάντων. Επειδή όμως σέβομαι το κάθε άτομο με το οποίο συνομιλώ θα σας απαντήσω στα ερωτήματα που μου θέσατε.

1. Κάθε άλλο! Πληροφορήθηκα για την ύπαρξη του βιβλίου σας από το διαδίκτυο και ίσως το αγοράσω κιολας. Έχω δει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις σελίδες που παραθέσατε και ομολογώ πως θα διάβαζα το βιβλίο σας χωρίς περιστροφές. Στο κάτω κάτω να επιτέλους και κάτι ελληνικό από άτομα που φαίνεται πως ξέρουν την δουλειά τους. Σας συγχάιρω για το έργο σας και πάντα τέτοια!

2. Η σχέση μου με τη φυσιολογία γενικότερα πηγάζει από την επαγγελματική μου φύση καθότι είμαι φαρμακοποιός εν ενεργεία και έχω διατελέσει επι σειρά ετών υπάλληλος σε φαρμακευτικές εταιρείες στον τομέα της ιατρικής ενημέρωσης. Σαν μέρος των σπουδών μου λοιπόν και σαν μέρος της δουλειάς μου μετέπειτα η ενασχόληση με τη φυσιολογία ήταν μια φυσική κατάσταση η οποία και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Δεν έχω συμμετέχει σε καμία έρευνα αλλά είμαι αναγνώστης των εξελίξεων μπαίνω καθημερινά στο medline, παραγγέλνω άρθρα από τη βιβλιοθήκη του νοσοκομείου Λευκωσίας και γενικότερα ψάχνω διάφορα θέματα που με ενδιαφέρουν. Επειδή τυχγάνει να είμαι και δύτης με ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον στη φυσιολογία της κατάδυσης έχω ψάξει το θέμα βιβλιογραφικά και έγραψα ένα - δυό σχετικά άρθρα που μπορεί ο καθένας να τα βρεί και στο διαδίκτυο. Δεν φιλοδοξώ να γίνω συγγραφέας ούτε να παίξω το ρόλο κανενός επαγγελματία καθώς όπως σας είπα ήδη έχω αποχωρήσει από το χώρο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου ούτε η δόξα ούτε το χρήμα από αυτό τον τομέα. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο.

Αν θέλετε κάποια επιπλέον διευκρίνηση στη διάθεσή σας.
Απάντηση με παράθεση