Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ydetor
3. Συγνώνη και πάλι που η παρουσία μου ενοχλεί κάποιους, αλλά τι να κάνουμε, κάποτε όλοι περνάμε το όριο της ευγενικής σιωπής.
|
Αγαπητέ κύριε Δετοράκη, με συγχωρείτε κιόλας για την επέμβαση, μια και δεν μου πέφτει λόγος, αλλά παρακολουθώ εδώ και μερικές ημέρες την εξέλιξη μιας παρεξήγησης η οποία προέκυψε από λάθος σημεία αναφοράς. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ και νομίζω και αρκετοί από τους αναγνώστες μας.
Τόσα μέλη, του
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ συλλόγου μας, σας ανέφεραν ότι ο σύλλογος αυτός δεν έχει το ίδιο πεδίο δράσης και τους ίδιους στόχους με τους επαγγελματίες, και ότι είμαστε η λάθος διεύθυνση, όμως εσείς αγνοήσατε ένα τόσο απλό πράγμα το οποίο μπορεί να συμβεί, ίσως, στον καθένα μας. Όπως ανέφεραν όλοι μέχρι στιγμής, ο σύλλογος μας είναι ερασιτεχνικός και ο Σώτος Χριστοδούλου, όπως καλώς έπραξε, ανέφερε και τα ονόματα της ιδρυτικής ομάδας.
Είμαι σίγουρος ότι πραγματικά έχετε μπερδέψει του συλλόγους. Εκτός αυτού θα ήθελα να σας πω ότι εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω να υπάρχει καμμιά εμπάθεια από τα μέλη του φόρουμ μας, ενάντια σε σας και στο εκπαιδευτικό ή ερευνητικό σας έργο.
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά ίσως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε μέσω παράθεσης των διαδικτιακών κόμβων, από διάφορους καταδυτικούς συλλόγους της Ελλάδας, μέχρι να βρεθεί ο σύλλογος στον οποίον υπήρξατε ιδρυτικό μέλος και να τελειώσει έτσι η παρξήγηση, η οποία δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Κάνω εγώ την αρχή και σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στον
Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Κατάδυσης.
Κύριε Δετοράκη, είσαστε εδώ και χρόνια ένα γνωστό και συνεπές πρόσωπο στον χώρο της κατάδυσης και δεν νομίζω ότι σας ταιριάζει ούτε αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς, αλλά ούτε και οι κατηγορίες για εμπάθεια εναντίον σας από τα μέλη του συλλόγου μας. Πολύ περισσότερο η μη παραδοχή της λανθασμένης εντύπωσης, ότι αποτελείτε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου μας και η ταυτόχρονη μη παραδοχή του ότι βρίσκεστε να διεκδικείτε δικαιώματα στον λάθος ιστότοπο, δεν συνάδει με την μέχρι τώρα συνεπή πορεία σας. Πόσο απλό θα ήταν να πείτε ότι κάνατε λάθος στον σύλλογο και να τελειώσει εκεί το θέμα;
Η παρουσία σας δεν ενοχλεί κανέναν κύριε Δετοράκη και η σιωπή είναι μια κατάσταση η οποία δεν επιδέχεται επίθετα. Επίσης η πρόκληση για σύγκριση γνώσεων και προσφοράς με τον Σώτο Χριστοδούλου, δείχνει, αν μη τι άλλο, έναν στείρο ανταγωνισμό και μια επίδειξη για εσωτερική κατανάλωση.
Όλα αυτά είναι γραμμένα χωρίς κανένα ίχνος εμπάθειας από μέρους μου, δεν γνωριζόμαστε έτσι κι΄ αλλιώς, σε μια προσπάθεια να τελειώσει αυτή η μη κατανοητή αντιπαράθεση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Δημήτρης Γκαλών