Θέμα: Μη(;)Κ.Ο.
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-01-10, 21:37
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Μη(;)Κ.Ο.

τι δεν καταλαβαίνεις Μαρία;
πως σήμερα στην Ελλάδα δεν έχουμε δασικούς χάρτες;
πως δεν ξέρουμε πουθενά τις χρήσεις γης;
πως όλα αυτά και ακόμα περισσότερα εξετάζονται έστω και τυπικά πολλές φορές στην περιβαλλοντική αδειοδότηση;
πως όλα αυτά τα ξέχασε το wwf?
Πως αυτά που μελετάνε και συζητάνε αυτά τα καλοαναθρεμένα και ευαισθητοποιημένα παιδάκια των βορείων προαστίων και της μόδας εγώ τα ζω καθημερινά και εδώ και 5-6χρόνια από αυτό ζω;
πως ένα έργο έστω και ΑΠΕ έκτασης περίπου 15 στρέμματα δεν πρέπει να μπει σε προστατευόμενη περιοχή;;;;;
πως όλο αυτό το scanning τώρα θα πηγαίνει πακετάκι με την ''οικοδομική άδεια'' και θα βγαίνει από τη πλέον διεφθαρμένη υπηρεσία που λέγεται πολεοδομία;
Πως πάλι!!! μηχανικοί θα χωροθετούν;;; έλεος!
πως για το θέμα αυτό έχουμε και συζητάμε στο σύλλογό μας κανά μήνα περίπου, με σοβαρές θέσεις και στο open.gov και με κατ' ιδίαν συναντήσεις και όχι με μη κυβερνητικές φανφάρες;... τα λαμόγια όμως συμμετέχουν ενεργά στην ομάδα διαβούλευσης του Νομ/δίου. Φαίνεται είναι πιο ενεργοί πολίτες..

Νεοκλή σε ελάχιστα διαφωνούμε οπότε και εγώ
Απλά το εκφράζουμε διαφορετικά...ίσως είμαι λίγο ντεμοντέ...πάντως μη ενεργό πολίτη δε με λες ούτε λιγότερο επαναστάτη...
Επίσης διάλογο κάνουμε και εδώ ακόμη και με τις πυζάμες
Επιμένω δεν έχει νόημα η συνέχιση της συζήτησης από το φόρουμ...
Μου θυμίζει τα της συζήτησης περί ψαροντούφεκου...τους διαφωνούντες στο πυρ το εξώτερον. αμήν
ΥΓ. Ζηλεύω τον Έκτωρα! Αυτούς που βοηθάνε εκεί σκεφτόμουν χθες...
Απάντηση με παράθεση