29-01-10, 03:24
|
|
|
|
|
Απάντηση: Ψηφιακά Βιβλία του Γιάννη Δετοράκη
Αγαπητοί φίλοι, εσείς που αποφεύγετε τόσο ωραία να σχολιάσετε την έλλειψη κάθε είδους βιβλίων από το φόρουμ και αναλώνεστε σε προσωπική επίθεση εναντίον μου σας πληροφορώ ότι η εποχή της λαϊκής τρομοκρατίας τύπου Μαρά τέλειωσε 200 χρόνια πριν από εσάς. Τους έφαγε όλους η καρμανιόλα.
Σας πληροφορώ ότι ήρθα για να μείνω και θα με βρίσκετε μπροστά σας είτε σας αρέσει είτε όχι. Το φόρουμ καταλαμβάνει δημόσια έκταση στο διαδίκτυο και όσοι παραφέρονται ας το χωνέψουν ότι όλοι έχουμε δικαίωμα παρουσίας.
Επίσης επειδή δεν πήρα καμία απολύτως απάντηση (εκτός από ύβρεις) για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπιση μιας ανακοίνωσης νέων βιβλίων!!! - τι θα άλλαζε δηλαδή αν ήμουν ο ιδρυτής ή ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου; Θα είχα προνόμια; Αφού όλοι ως μέλη έχουμε ίδια δικαιώματα γιατί αναρωτιέστε πόσο εργάστηκα κάποτε για αυτόν ή για άλλους συλλόγους; Τονίζω και πάλι ότι μόνο αυτοί που σήμερα εργάζονται, ΤΩΡΑ, εδώ, εθελοντικά, αξίζουν όλη μας την υποστήριξη.
Κλείνοντας οριστικά το θέμα, γιατί έχουμε όλοι ασφαλώς καλύτερα πράγματα να κάνουμε, θα ήθελα να ακούσω κάποτε ένα συγνώμη για την άθλια και απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων και την ανεξήγητα λυσσασμένη επίθεσή τους στην ανακοίνωση δύο βιβλίων (φοβερό!!! – άτιμε Χίμλερ χάνεις επεισόδια στον ελληνικό 21ο αιώνα). 
Εγώ και πάλι ζητάω συγνώμη τόσο για την καθυστερημένη κατά 3 χρόνια εγγραφή μου στο φόρουμ, όσο και για την ύπαρξη των βιβλίων μου που τόσο πολύ ενοχλούν κάποιους. Μήπως θέλουν αντί μιας τιμητικής παρουσίασης που θα έπρεπε να με παρακαλάνε να τους κάνω, μπας και γεμίσει λίγο το άδειο μυαλουδάκι τους, να τα τυπώσουμε και να τα κάψουμε στην πυρά, έτσι, για να ηρεμήσουν λίγο…
Γιάννης Δετοράκης
|