Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 29-01-10, 15:58
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 17-04-2007
Μηνύματα: 1.339
Απάντηση: DSAT Announces Restructured TecRec Program

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο G.S. Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα μπορουσε ο εκπαιδευτης να κρινει αν αυτος ο δυτης μπορει να κανει το σχολειο η αν μπορει να συνεχησει στα επιμερους κομματια του σχολειου και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τεχνικη καταδυση δεν ειναι για ολους αλλωστε ειναι πολλοι αυτοι και που κοπικαν απο τον εκπαιδευτη η τα παρατησαν απο μονοι τουσ σε ολα τα σχολεια της τεχνικης καταδυσης
Γιώργο μιλάμε για 1.000 Ευρώ που δίνει ο εκπαιδευόμενος, οπότε το βλέπω δύσκολο να σταματάει το σχολείο στη μέση. Όταν τα standards εισαγωγής είναι χαμηλά τότε και τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι το σωστό. GIGO (Garbage In Garbage Out) που λένε και στο χωρίο μας.

Όταν πηγαίνει ο rescue δύτης, που βουτάει 3 χρόνια στην Αττική σε βάθος μέχρι τα 35 μέτρα με την Wet του και την μονή φυάλη στο καταδυτικό και λέει ότι θέλει να κάνει Technical (μπορεί σύμφωνα με τα standards) τότε στα μάτια του καταδυτικού/εκπαιδευτή εμφανίζεται μαγικά το σήμα του Ευρώ καθώς θα του πουλήσει εκτός του σχολείου και εξοπλισμό.



Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο G.S. Εμφάνιση μηνυμάτων
Βεβαια σημαντικο ειναι το οτι το σχολειο δεν σε κανει τεχνικο δυτη αλλα η εμπειριες μεσα απο βουτιες με εμπειροτερους δυτες.


Συμφωνώ και επαυξάνω
__________________
Θάνος Αγγελόπουλος
Απάντηση με παράθεση