Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-10, 13:34
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Φώκια σε ενάλιο σπήλαιο

Αν και δεν ειμαι επιστημονικα καταρτισμενος σε τετοια θεματα , θα ακολουθουσα την δικη σου τακτικη της ψυχραιμης αποχωρησης . Μολις πλησιασουμε το ζωο θα φοβηθει (παρα πολυ ) . Αν εχει και μωρο , τα πραγματα σκουραινουν ακομα περισσοτερο και , ας μη ξεχναμε , πως τα σαγονια της ειναι πανισχυρα (τα παρομοιαζουν με σαγονια ροτβα'ι'λερ ) και ολα της τα δοντια (αν θυμαμαι καλα) ειναι κυνοδοντες ( αουτς !) . Πιστευω πως μια ερωτηση στην ΜΟΜ ή αλλους αντιστοιχους φορεις θα μας λυσει την απορια που πιστευω πως πολλοι απο εμας εχουμε .
Σε καθε περιπτωση , δεν κολυμπαμε προς το μερος της , δεν απλωνουμε χερια και δεν την καταστραβωνουμε με φλας ή - και προβολεις . Αν το ιδιο το ζωο θελει να πλησιασει , αφηστε το να ερθει αλλα (παντοτε με ψυχραιμια και χωρις σφιξιματα) κρατηστε χερια (ιδιαιτερα τα δαχτυλα) και ποδια , οσο γινεται μαζεμενα . Η επαφη ειναι υπεροχη . Μου ετυχε , οχι σε σπηλια , αλλα σε γκρεμι στο Παλιουρι Χαλκιδικης στα -40 και απο τοτε δεν το βγαζω απο το μυαλο μου και ας μην μπορεσαμε να καταγραψουμε την συναντηση .
Πιστευω πως ειναι καλο να δινουμε μια απλη αναφορα σε αρμοδιους (ΟΧΙ ΨΑΡΑΔΕΣ) . Εγω ειδοποιησα την ΜΟΜ διοτι αυτην γνωριζω . Φωτο-βιντεο επισης θα σας ζητηθουν , οπως επισης και καποιες πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα .
Η ηλεκτρονικη φορμα της ΜΟΜ : http://www.mom.gr/ObservationForm.asp?ITMID=162
Οι ματαρες αυτες θα μου μεινουν αξεχαστες !!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 26-03-10 στις 13:40.
Απάντηση με παράθεση