Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-03-10, 16:24
Το avatar του χρήστη gre
gre gre is offline

Περιοχή: Kea
Απάντηση: ΟΥΚ και η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Ενδιαφερουσες αποψεις πραγματι....Ο φιλος Γιωργος Καρελας κατατασσει οποιον δηλωνει κεντρωος σε φανατικο ψηφοφορο του Πασοκ ή της ΝΔ....οι συνειρμοι σου φιλε Καρελλα μ εντυπωσιαζουν πραγματι.....περι δημοσιου, ξυσιματος, βρωμοδουλειες κλπ.....προφανως πρεπει ν απολογηθει καποιος ο οποίος δηλωνει κεντρωος......

μου θυμιζει (και συγγνωμη προκαταβολικα για την ειρωνια) το

το μπουζουκι ειναι οργανο, ο μπατσος ειναι οργανο, αρα μπουζουκι=μπατσος

επισης να σου επισημανω οτι ενδεχομενως ενας κεντρωος ενδεχεται να ριχνει λευκο ή να απέχει (μιας και το ανεφερες αλλωστε)

φιλε Φοιβο δεν τοποθετω την ακρα αριστερα και την ακρα δεξια στη σφαιρα του αδιαφορου. Στη σφαιρα του συχαμενου τους τοποθετω. τους δολοφονους του 15 χρονου αφγανου, οπως και του Αξαρλιαν παλαιοτερα τους συχανομαι. Δεν μου ειναι καθολου αδιαφοροι.
Τον καναπε που τον ειδες ? Επειδη συχαινομαι τους μπαχαλακηδες τους αντιεξουσιαστες, τους χρυσαυγιτες, τους καρατζαφερηδες, τους τσιπρες, σημαινει οτι καθομαι στον καναπε ? ενδιαφερων συνειρμος επισης......

tv και media περσονες σαν τον κουλογλου εγω διαβασει αρκετα. εως πολυ θα ελεγα. μου φαινονται πλεον πραγματικα αδιαφοροι και πληκτηκοι. (να κατι που μ αφηνει αδιαφορο. ) Τα ιδια και τα ιδια εταιροχρονισμενα στερεοτυπα.