Θέμα: Solo Diving
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-04-10, 22:48
defdive defdive is offline

Περιοχή: Πειραιάς
Απάντηση: Solo Diving

Απο μια μερια σας χαιρωμαι που διατυπωνετε τα σχολια σας, που τα διαβαζω για να μαθαινω κι εγω τι πραγματικα προβληματιζει τη νεα γενια που ασχολειται με την καταδυση. Απ την αλλη βλεπω την εξελιξη του εξοπλισμου που στην δικη μου εποχη, (οταν πρωτοβουτηξα) μονο σε ονειρο θα τα εβλεπα. Η δικη μου εμπειρια μ εμαθε οτι το μεγαλυτερο προβλημα ξεκινα απο τα δικα μου λαθη και αστοχιες. Καταδυωμαι απο το 1971 και απο το 1974 επαγγελματικα, εως και σημερα. Πολλες φορες μόνος, αλλα μιλαω για επαγγελματικη καταδυση, με καλυψη απο την επιφανεια. Οσες φορες αντιμετωπισα προβλημα, τις περισσοτερες φορες το σφαλμα ηταν δικο μου. Ειτε απο υπερεκτιμηση των δυνατοτητων μου είτε απο κακη εκτιμηση των συνθηκων. Εχω την αισθηση πως πολλοι απο σας μια μοναχικη βουτια στα 10 μετρα δεν την θεωρειτε επικινδυνη. Ναι αλλα μονο σε ελευθερα, καθαρα νερα, και χωρις ρευματα. Τολμω να πω οτι ετσι αποκτας και καποια αισθηση των δικων σου δυνατοτήτων, και εξοικιωνεσαι με το περιβαλον μιας και χρειαζωνται αρκετες ωρες για να μαθη κανεις ακομη και απλα πραγματα γιατον εαυτο του. Να σεβεσαι τη θαλασα μην τη φοβασαι. Τελος ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη, αλλα για να σας πω, νομιζω οτι κατι ξερω απο καταδυση οχι και απο κομπιουτερ. ουφ τελειωσα.Δημητρης
Απάντηση με παράθεση