Όπως είπε και ο Δημήτρης για τον καθένα μας το top 10 σίγουρα θα είναι διαφορετικό ,και αυτό επειδή αναφέρεσαι και σε ένα γκάλοπ το οποίο έχει να κάνει με όλη την Ελλάδα…Όποτε ο καθένας αναλόγως το πόσο έχει γυρίσει καταδυτικά την Ελλάδα ετσι θα απαντήσει κιόλας.
Ας δούμε με μια πολύ γρήγορη ανασκόπηση τα δικά μου σημεία...
1) Η γνωστή και αγαπημένη Στέρνα στο Λουτράκι.*
2) Καλαμιτσι Χαλκιδικής***
3) Νότιο Ρέθυμνο Πλακιας*****
4) Αγ.Κυριακη Τρικερι Πήλιο****
5) Κεφαλονιά Λιμνοσπηλαιο Μελισσανης*****
6) Βόρειο Ρέθυμνο-Χανιά στο σπήλαιο των ελεφάντων*****
7) Μακρόνησος (πολλά όμορφα σημεία)**
8) Τζια ξερα Κούνδουρου και μια ντουζίνα ναυάγια γύρω από το νησί.**
9) Τσολις Πατραϊκός*
10) Μαύρη πέτρα Μέθανα-Κρασοπαναγιά-Βαθύ**
11) Ζάκυνθος σπηλιές Κεριου ****
Σίγουρα αφήνω πολλά έξω από το list μου , ,αλλα ξερω πως τα πανέμορφα νησιά μας έχουν σίγουρα το καθένα κάποιο σημείο που αξίζει πολύ .
Και μια φιλική συμβουλή…
Πριν αναρτήσεις το άρθρο σου στην εφημερίδα θα μπορουσες να το στείλεις η εδω στο φορουμ (αν είναι εφικτό) η να το συζητήσεις με κάποιους που είναι χρόνια στο
Χώρο οπότε να αποφύγεις τυχόν λάθη και ανακρίβειες όπως συνηθίζετε από πολλούς δημοσιογράφους που γράφουν για θέματα που δεν πολύ κατεουν.
Δεν θέλω να μειώσω σε καμία περίπτωση τη δουλειά σου , αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Θα ήθελα να διαβάσω αυτό το άρθρο και να το ευχαριστηθώ!!!!
Και για να σε βοηθήσω περισσότερο θα σου δώσω ένα δυο παράδειγματα…
Α) Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν την λέξη «οξυγόνο» για να πουν τι αναπνέουμε εκεί κάτω…
Η σωστή λέξη είναι απλα "αέρας"…
Β) Κάποιοι άλλοι κατά καιρούς χρησιμοποιούν φωτογραφίες με ψαροντουφεκα και καταλαβαίνεις τι γίνετε όταν αυτό το άρθρο πέσει στα χέρια μας….
Οπότε ελπίζω να κατανοείς το λόγο παρέμβασης μου
Εύκολα μπορείς να κάνεις εσύ ένα λάθος και εμείς πολύ εύκολα να σε προλάβουμε πριν το κάνεις…
Δηλώνω εθελοντής σε αυτή τη προσπάθεια και νομίζω πως και πολλά άτομα μέσα από το σύλλογο θα σε βοηθήσουν για ότι ακριβώς χρειάζεσαι.
Καλή επιτυχία με το άρθρο σου και μην αμελήσεις να μας ενημερώσεις για το πότε θα δημοσιευτεί!!!
Κων/νος
ΥΣ: Καλημέρα.