Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-04-10, 09:57
Το avatar του χρήστη Dimitris Galon
Dimitris Galon Dimitris Galon is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Ναυάγιο HMS REGULUS Ναρκαλιευτικού στην Κέρκυρα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
...ετοιμάζεται καινούργια σελίδα η οποία θα είναι υπό την μορφή ηλεκτρονικού περιοδικού, αλλά για παραπάνω πληροφορίες είμαι σίγουρος ότι θα σε / σας ενημερώσουν οι ανθρωποι που το έχουν πλέον αναλάβει και το τρέχουν όταν έλθει η ώρα.
Καλημέρα <GDPR Removal>,
οπότε δεν ανεβάζω τίποτα στο φόρουμ του συλλόγου, τουλάχιστον προσωρινά, περιμένω να διαβάσω το άρθρο και αν έχω κάτι που λείπει, το καταθέτω εδώ σαν συμπληρωματικό. Είναι καλύτερα έτσι.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
... κάνει πολύ ωραία αναφορά σε μία άλλη τραγωδία στα ελληνικά νερά με την εμπλοκή του HMS Providence οπότε καταλαβαίνω και το ενδιαφέρον.

Θα κοιτάξω τι έχω στην βιβλιογραφία σχετικά με αυτό το πλοίο και εάν έχω κάτι θα ενημερώσω.
Πολύ ευχαρίστως, αλλά θα ήταν καλύτερα να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα με τίτλο «Το ναυάγιο του M/S RAFIAH, πρώην S/S ATHINA». Επειδή έχει πραγματοποιηθεί, πριν μερικά χρόνια, ήδη μια βαθιά έρευνα η οποία «φωτογραφίζει» το συγκεκριμένο ναυάγιο σαν το πρώτο σιδερένιο ατμόπλοιο που φτιάχτηκε στην Ελλάδα, και μάλιστα στην Σύρα, από τον Τζων Μακ Δούελ, παραθέτω τον σύνδεσμο ολόκληρης της συζήτησης από την σελίδα των Shipfriens. Η έρευνα ξεκίνησε σαν ιστορικό κουίζ για να φθάσει να αλλάξει τα δεδομένα των WWII war loss data.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:24.
Απάντηση με παράθεση