Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-10, 22:20
Το avatar του χρήστη ARIS
ARIS ARIS is offline

Απάντηση: 21-30.09.2008: Kea Dive Expedition (K.D.E. - Καταδυτική Αποστολή στην Κέα)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Νομίζω πως πέραν της εντολής/άδειας από την ΕΕΑ θα πρέπει να ερωτηθεί και το Γερμανικό κράτος αφού το αεροπλάνο αποτελεί ιδιοκτησία του (Στα αγγλικά πολεμικά πλοία έτσι γίνεται, αλλά νομίζω πως ο Δημήτρης γνωρίζει καλύτερα από εμένα αυτό).

Θα πρότεινα λοιπόν Δημήτρη να επικοινωνήσεις ή εσύ ή κάποιος που είχε καταδυθεί από την ομάδα στο ναυάγιο κατά την περίοδο της έρευνας με κάποιον από την ομάδα που έφτιαξε το τωρινό βίντεο έτσι ώστε να τον ενημερώσει και να ενημερωθεί για τα πράγματα που υπήρχαν και τώρα δεν φαίνονται.

Με αυτό τον τρόπο θα πιστοποιήσουμε το εάν η έλλειψη του όπλου στο βίντεο ήταν αποτέλεσμα ανέλκυσης ή φθοράς, και εάν πρόκειται περί του πρώτου, μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία λείπουν.
<GDPR Removal>
απο πρωτο χερι σου λεω οτι το πολυβολο του πυργου δεν ηταν εκει κατα την διαρκεια της καταδυσης,εξ'αλλου θα ηταν και ηλιθιο να βγει ενα βιντεο απο αυτον που το πηρε και μετα να δειχνει στον κοσμο οτι βουτηξε εκει!
Προφανως δεν ειναι λογω φθορας αλλα οπως ευγενικα το θετεις "ανελκυση".Το εργο το εχουμε ξαναδει και παλαιοτερα και η τακτικη που ακολουθειται γνωστη!Καλο θα ειναι να μην βιαζομαστε να κατηγορουμε κοσμο χωρις να φταιει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:43.
Απάντηση με παράθεση