Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-04-10, 20:31
Το avatar του χρήστη ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ is offline
Μέλος ΔΣ Άλλων Συλλόγων

Απάντηση: 21-30.09.2008: Kea Dive Expedition (K.D.E. - Καταδυτική Αποστολή στην Κέα)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο emmy Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω την γνώμη πως όλοι μας εκτιμούμε τα αποτελέσματα της ιστορικής έρευνας, την παράθεση πληροφοριών και δεδομένων καθώς και το μεράκι των ανθρώπων που προσφέρουν μέρος του χρόνου τους για να μεταφέρουν γνώση και στους υπόλοιπους.

Το ήθος ή η κοινωνική συμπεριφορά τους δεν θα αμφισβητηθεί από μη αποδεδειγμένες, έμμεσες κατηγορίες μιας αλληγορικής ιστορίας…
Συμφωνώ με την Emmy, και νομίζω ότι οι κατηγορίες, η λάσπη, η προσπάθεια για απαξίωση κάποιων ανθρώπων (που από τη μεριά τους προσπαθούν για κάτι όπως μπορούν καλύτερα) μπορεί να δημιουργούν κάποιες εντυπώσεις σε όσους μπαίνουν στο φόρουμ μια φορά το χρόνο , όσοι όμως παρακολουθούν τις συζητήσεις ξέρουν πολύ καλά ποιός είμαι εγώ , εσύ , ο Γκαλόν και ο χ,ψ ζ....Ακόμα και αυτοί που κατηγορούν ή διαδίδουν διάφορα δεν είναι κακοί, συχνά είναι πολύ άξιοι, όπως πιστεύω είναι οι περισσότεροι που αγαπούν τη θάλασσα, άλλωστε οι κακοί είναι στη φυλακή. Έχω φτάσει όμως να νομίζω ότι πια δεν έχουν τι να κάνουν και αντί να πάνε για βουτιά τα βάζουν με τους άλλους ή δεν έχουν στις συζητήσεις τους τι να πουν και αρχίζουν τα κουτσομπολιά. Μάλλον όμως είναι ώρα να σοβαρευτούμε .

http://www.youtube.com/watch?v=WbdhhggCvnw

Όλοι έχουμε ελαττώματα, μπορεί να κάνουμε και κάποια λάθη, είναι άδικο να γίνεται επίθεση σε άτομα που κοπιάζουν να προσφέρουν πόσο μάλλον όταν δεν έχουν κάνει τίποτα το μεμπτό.
Συζήτηση να γίνει για τον κώδικα ηθικής και σεβασμού στα ναυάγια αλλά καλό θα είναι να μαζευτούμε όλοι όσοι μας απασχολεί το θέμα. Μόνο τότε θα πρέπει να εισακουστεί η άποψη του καθένα, φάτσα με φάτσα (contre la moutre) με όλους τους άλλους. Όποιοι στέλνουν φιρμάνια από άλλα φόρα ή διαδίδουν διάφορα ή σνομπάρουν τέτοιες συζητήσεις δε με ενδιαφέρει η γνώμη τους.

Πάντως συνεχίζω να υποστηρίζω ότι ένας θεσμός σαν τον receiver of wreck (δεν ξαναβάζω το link ελπίζω να το έχουν δεί οι περισσότεροι) είναι ιδανικός για το Γιουνανιστάν.
Μπορεί οι Άγγλοι να βγάζουν καμπάνες και να φιλάνε τον κόλο αυτού που τη βρίσκει (Αγγλοσαξωνικό; έθιμο) και να τις βάζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ειδοποιούν όμως και τις δηλώνουν στον receiver of wreck. Το ίδιοκάνουν και για ότι άλλο σηκώσουν -αν και πολλές φορές γνωρίζουν ότι δεν έπρεπε να το σηκώσουν.
Εμείς είμαστε ακόμα στην εποχή του πλιάτσικου και της συζήτησης να φτιάξουμε κώδικα συμπεριφοράς ....(και δεν υπάρχει και καμμιά σοβαρή και ειδικευμένη αρμόδια υπηρεσία ρε γμτ...)

(είδα τα όπλα , το κράνος, τις σφαίρες κλπ στις φωτό και δεν σκέφτηκα τίποτα ...παραπέρα... Βγάζω ένα ακόμα συμπέρασμα για μένα στα 44 μου, είμαι εκτός από ρομαντικός αγαθός και αφελής...)
Απάντηση με παράθεση