Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-04-10, 17:52
Το avatar του χρήστη geogeo
geogeo geogeo is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ηλιούπολη
Απάντηση: O Σ.Ε.Α. "Τηθύς" πάει OCEANS! - Μέρος 2ον

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
και να συμπληρωσω οτι η ποιοτητα ηχου και εικονας του "Αττικο" ήταν προσβολη στα αυτια και στα ματια μου
Κρίμα, μου το είπαν και άλλα παιδια (?? ) που ήταν μαζί σας την Παρασκευή. Αντίθετα, στην εκδρομή της Τετάρτης όλα ήταν ΟΚ σ' αυτούς τους τομείς.

Σχετικά με την σύγκριση που κάνεις Γιώργο, εγώ μάλλον καταλήγω ότι είναι διαφορετικά είδη.

Χωρίς να υπολείπεται σε ποιότητα εικόνας και μάλλον με πολλές περισσότερες συγκλονιστικές σκηνές "δράσεις" το Planet Blue είναι ένα κλασσικό ντοκιμαντερ, με απαντήσεις και εξήγηση στο κάθε τι που βλέπεις.

Το Ωceans μάλλον δεν στοχεύει στο κοινό που πάει να μάθει γιατί παλεύουν τα καβούρια στον βυθό. Το βλέπεις συνολικά σαν μια ταινία, με μια μάλλον πρωτότυπη αισθητική στην απεικόνιση και με δική του άποψη (ακόμα και το Ωμεγα στον τίτλο του) και τελικά δεν είναι ντοκιμαντερ.

Συνολικά μου άρεσε και ευχαρίστως το ξαναέβλεπα. To Planet Blue όμως το έχω αγορασμένο γνήσιο και σε πρώτη ζήτηση στο συρτάρι μου .

Μάλιστα, αν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορούμε να οργανώσουμε κάτι μια Τρίτη στον Σ.ΕΛ.Α.Σ.