Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-04-10, 12:20
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Ανελκύσεις αντικειμένων για έκθεση σε μουσείο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Β) Για να κλείσει το όλο θέμα (μιας και το έχουμε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ) θα ήθελα να ενημερώσω ότι την ερχόμενη (Δευτέρα 03/05/2010) μαζί με τον Δικηγόρο μου θα πάμε στον Εισαγγελέα* για να συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου (ελπίζω πως μέχρι τότε θα έχω και την συμμετοχή του Συλλόγου στην πρόταση μου).

Να γνωρίζουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι (οι οποίοι καθώς έμαθα έχουν αγαθές προθέσεις χωρίς να μάθω το όνομα τους) πως αν δεν βγουν μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΙΟΥ σε αυτόν τον χώρο να μας πουν, τι έχουν σηκώσει, με τι άδεια και που τα έχουν πάει, ο Εισαγγελέας θα πάρει φάκελλο με όλα τα στοιχεία που έχω μαζέψει (ιστοσελίδες, βίντεο, φωτογραφίες, ονόματα ατόμων και καταδυτικών) και θα αποφασίσει εκείνος κατά ποίων θα ασκήσει μήνυση. Στην αντίθετη περίπτωση που θα αγνοηθεί το μήνυμα μου παρακαλώ όσοι τους γνωρίζετε να τους ενημερώσετε ότι αν δεν το κάνουν από την Δευτέρα θα "τρέχει" μία μήνυση εναντίων τους.

Και αν δεν την πληρώσουν αυτοί να είστε Σίγουροι πως θα την πληρώσουν οι επόμενοι που θα συλληφθούν να σηκώνουν και θα τους χρεωθούν και αυτά (και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να στεναχωρηθώ καθολου με αυτήν την αδικία)

* Η διαδικασία αυτή θα μπορούσε να γίνει και σε αστυνομικό τμήμα αλλά για πιο γρήγορα θα γίνει απ΄ευθείας στον Εισαγγελές για να επισπεύσει την μήνυση.

Οποιοι θέλουν παραπάνω πληροφορίες ή να συνταχθούν ας μου στείλουν π.μ.

Now you're talking.
Αλλά θα μιλούσαμε γι' αυτό και για τις όποιες ενέργειές μας αυτό το απόγευμα, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να το παίρνεις προσωπικά όταν θα μπορούσες απλά να ενταχθείς στις συλλογικές διαδικασίες.

Χωρίς να μιλάω σα μέλος ΔΣ, δεν καταλαβαίνω από που κι ως που είναι δυνατό να πηγάζουν οι όποιες ανησυχίες σου σχετικά με το αν ο Σύλλογος θα σε στηρίξει σε μια τέτοια ενέργεια ή όχι......

Ας χωριστούμε λοιπόν, ακόμα μια φορά, σε αυτούς που θα έρθουν να συναποφασίσουν και να χαράξουν στρατηγική και δράση μέσω του Συλλόγου και σε αυτούς που θα στείλουν πμ στον Ρένο... τι να πω, αν είναι περισσότερα τα μετωπα, μπορεί να φανεί και πιο δυνατή η αντίσταση