Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-10, 15:32
Το avatar του χρήστη Sunshine
Sunshine Sunshine is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Ανελκύσεις αντικειμένων για έκθεση σε μουσείο

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Να γνωρίζουν λοιπόν αυτοί οι κύριοι (οι οποίοι καθώς έμαθα έχουν αγαθές προθέσεις χωρίς να μάθω το όνομα τους) πως αν δεν βγουν μέχρι την ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΙΟΥ σε αυτόν τον χώρο να μας πουν, τι έχουν σηκώσει, με τι άδεια και που τα έχουν πάει, ο Εισαγγελέας θα πάρει φάκελλο με όλα τα στοιχεία που έχω μαζέψει
Διέκρινα ένα απειλητικό ύφος γι’ αυτό και το quote αλλά ας μην το κάνουμε θέμα άλλωστε κ εγώ ειρωνεύτηκα….

Δεν ήταν ανάγκη να μου στείλεις πμ, είναι προφανές πως θα είχες κάποιο λόγο αλλά σ’ ευχαριστώ παρ’ όλα αυτά που θέλησες να μου τον πεις. Τα αποτελέσματα της συνάντησης που έχασες ήδη έχουν ανέβει στο χώρο των μελών, μπορείς να ενημερωθείς από εκεί.
Μάλλον εσύ με ειρωνεύεσαι λέγοντας ότι προσέφερα εποικοδομητικά στη συζήτηση αλλά δεν πειράζει, είναι προφανές πως είχα απλά κάποιες απορίες-κάποιες από αυτές μάλιστα δεν απαντήθηκαν-καμία εποικοδομητική έννοια δεν είχε το ποστ μου το ομολογώ. No worries καλή καρδιά, ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, το εκτιμώ.