Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-05-10, 12:34
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: Σε απόγνωση οι ψαράδες του Βόρειου Αιγαίου

Δυστυχως Ραμπεα , οπως φυσικα γνωριζεις καθε χρονο τετοια εποχη , τα πραγματα ετσι εχουν . Ισως φετος να ειναι χειροτερα απο αλλες χρονιες , αλλα σε λιγοτερο απο 20 μερες πιστευω πως θα εχουν φυγει ολα αυτα και θα ξαναζωντανεψει ο βυθος .

Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι πιο συστηματικής φύσης, επειδή στοχεύει στην πληροφόρηση του κοινού για το πρόβλημα και τις πιθανές του επεκτάσεις. Η νέκρωση των σπόγγων δε γνωρίζω πόσο θα συνεχιστεί, αλλά αν είναι τώρα το peak της, θα πρέπει ν' ασχοληθούμε άμεσα μαζί της. Μια φορά το μήνα δε μου φαίνεται αρκετό γι' αυτό το σκοπό. Μια φορά τη βδομάδα θα έλεγα καλύτερα
.

Αυτο Γιαννη δεν γινεται απο εναν ή δυο ανθρωπους . Ειναι σημαντικο εργο και θελει υπομονη και τρελλες δεσμευσεις . Επισης και πολλη οργανωση . Σκεψου μονον οτι ο εθελοντης ερασιτεχνης αυτοδυτης , πρεπει να δεσμευτει να βουτα ασχετων συνθηκων ή προγραμματος , αποκλειστικα και μονον στο συγκεκριμενο σημειο καθε εβδομαδα (δηλαδη για τους περισσοτερους απο εμας , την μοναδικη μια βουτια της εβδομαδας) . Ισως με οργανωση Συλλογου , κατι θα μπορουσε να γινει , αλλα και παλι ...

Απάντηση με παράθεση