Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-10, 14:56
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Marfin Bank

Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα της ολιγαρχίας.. οταν 100.000 δεν μπορούν να περιφρουρήσουν την πορεία τους τότε κάτι πάει στραβά.. Όταν οι 100 καταστρέφουν. πληρώνουν σε κάθε επίπεδο οι υπόλοιποι.

Έχω ΒΑΡΕΘΕΙ να ακούω ότι φταίνε οι άλλοι... οι άλλοι για την οικονομία, οι άλλοι για τα επεισόδια, οι άλλοι για το ένα, οι άλλοι για το άλλο... μήπως τελικά οι άλλοι είναι η πλειοψηφία;

Δεν μπορώ να βλέπω εργατοπατέρες που δεν δουλεύουν αλλά συνδικαλίζονται (στην Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που είναι επάγγελμα) και την ίδια στιγμή κυκλοφορούν με Mercedes

Με χαλάει να βλέπω συνταξιούχους της Αγροτικής να διαμαρτύρονται που τους κόψανε το επίδομα ισολογισμού (15ος μισθός)

Με χαλάει που η χώρα καταρέει και κάποιοι κοιτάζουν το προσωπικό τους /κομματικό συμφέρον.

Με χαλάει που κάποιοι πάνε να καταστρέψουν το μοναδικό εξαγώγιμο προϊόν.. τον τουρισμό

Τσατίζομαι όταν ΞΕΡΩ ότι κάποια ταμία δεν θα μπορούν να πληρώνουν συντάξεις σε 2 χρόνια και οι συνδικαλιστές νοιάζονται εάν τους μειωθεί η σύνταξη από τα 3.000 ευρώ στα 2.800, όταν δικαιούνται 2.000.

Πρέπει να είμαστε η χώρα με τις περισσότερες καφετέριες ανά κάτοικο, οι οποίες είναι γεμάτες συνέχεια από αργόσχολους, αεριτζήδες και κοπανατζήδες.. Αλήθεια, έγινε ποτέ καμία πορεία για αυτούς; Έγινε κάποια πορεία εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων;

Δεν γίνεται 20 υπάλληλοι της Ολυμπιακής να νεκρώνουν το κέντρο για δύο εβδομάδες.. δεν γίνεται να κάνουνε κουμάντο στην ζωή μου 1000 άνθρωποι. Δεν το μπορώ. Δεν γουστάρω να κάνω 2 ώρες να πάω σπίτι μου γιατί κάθε εβδομάδα είναι κλειστό το κέντρο. Τον περιπτερά/μαγαζάτορα στην Πανεπιστημίου/Σταδίου κλπ τον σκέφτεται κανένας; Από ποιον θα πάρει αυτός τον 12ο (όχι 13 ή 14ο) μισθό;

Πιστέυετε ότι οι "κακές" πολυεθνικές έχουν πρόβλημα να ανοίξουν γραφείο στην Βουλγαρία, Τουρκία αντί στην Ελλάδα; Ποιος θα ζημιωθεί; Ας φύγουν λοιπόν όλες οι εταιρείες να δούμε τι θα γίνει.. ήδη έχουμε διώξει την Nissan, την Goodyear και πολλές άλλες..