Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-10, 18:04
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Marfin Bank

Άσχετο αλλά καταρχήν είναι άσχετος ο τίτλος του θέματος...
Κατά τα άλλα, ωραία φιλοσοφήσαμε όλοι...
Εγώ όπως έβλεπα από χρόνια πριν έτσι βλέπω και τώρα: ΑΔΙΕΞΟΔΟ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...!
Η ατιμία, η βρωμιά, η κλεψιά και η απάτη θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ''καλούς''.
Έτσι και η προβοκάτσια που ανέκαθεν υπήρχε τουλάχιστον στη νεότερη χιλιογαμ...νη ιστορία αυτού του τόπου είναι πιο μπροστά...Δυστυχώς οι 150.000
δε μπορούν να προστατέψουν την πορεία τους (που θα έπρεπε!!!), όπως οι 80.000 οπαδοί στο ΟΑΚΑ δε μπορούν να πλακώσουν στις κλωτσιές τα 5-10 βλαμμένα που πετάνε φωτοβολίδες και λέιζερ στους παίχτες...Βέβαια ο μόνος κερδισμένος στην όλη ιστορία που είναι το γκρουπ πολιτικοί-μπάτσοι και η λοιπή εξουσία, μένουν αμέτοχοι γιατί δεν τους χαλάει καθόλου αυτή η εξέλιξη!
Δεν ξέρω, θύματα θρηνούμε συνεχώς...σε γήπεδα και έξω από αυτά χωρίς κανένας να πληρώσει γι αυτό...
Εντωμεταξύ η βιομηχανία παραγωγής μίσους καλά κρατεί...Ας είναι καλά οι ελεύθερη αγορά και οι λοιπές μαλακ.'.ες
Στο τέλος και αφού δε θα μπορούν αυτοί να προφυλάξουν τις πορείες, όπως και οι άλλοι τα γήπεδα (κοινωνικό φαινόμενο είναι και αυτό και συνήθως είναι το πειραματικό εργαστήριο κοινωνικών αλλαγών), τότε θα γίνει το ίδιο: θα απαγορευτούν οι πορείες (όπως είχε προτείνει αυτό το φαστιστόμουτρο ο Βύρωνας Π.) όπως και οι μετακινήσεις οπαδών τάχα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας του πολίτη και τα ...μας κουνιούνται...
Το χάλι υπάρχει σε τοπικό- κρατικό επίπεδο και αφορά την έλλειψη πολιτικής και παιδείας βεβαίως, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο και αφορά την εντελώς λανθασμένη θεώρηση της θέσης του εκάστοτε ανθρώπου στη γη...Φως δε βλέπω...
+++Πριν από κανά 2-3 ώρες ήταν η ομιλία στη Βο(υ)λή για την ψήφιση των μέτρων...πήρε το λόγο ο Γιώργος () και ο Αντώνης ()...τι να λέμε...τρίζουν τα κόκαλα του Πλάτωνα και του Σωκράτη...τα βρήκαν όλα...εσύ φταις, όχι εσύ...και μετά λέμε πως η βία φέρνει βία...
Εγώ βλέπω πως μόνο έτσι θα γυρίσει ο τροχός...αυτά τα ζωικά είδη δυστυχώς δεν παίρνουν από λογάκια...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Big-Blue : 06-05-10 στις 18:15. Αιτία: +++
Απάντηση με παράθεση