Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-10, 21:49
Το avatar του χρήστη eye love scuba
eye love scuba eye love scuba is offline

Απάντηση: Marfin Bank

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
Το Ελληνικό κράτος έχει πάψει εδώ και χρόνια να προσφέρει οτιδήποτε στον Έλληνα πολίτη. Να του απομυζεί το αίμα γνωρίζει καλά. Να του παρέχει το οτιδήποτε όμως, ΟΧΙ.
Άρα Μπάμπη μου όχι, δε θα ρωτήσω τι μπορώ να κάνω για τη χώρα μου, όχι πια, θα ρωτήσω και θα ξαναρωτήσω τι σκατά έκανε ποτέ για μένα αυτή η χώρα (κράτος).
Πότε με βοήθησε σε οτιδήποτε χωρίς να μου πιει το αίμα.
Πότε μου διευκόλυνε τη ζωή ως πολίτη του που δεν έχει ποτέ φοροδιαφύγει και ποτέ διαπράξει οποιοδήποτε αδίκημα. Ως άνθρωπο με όρεξη να εργαστεί και να προσφέρει. Ως άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες και με έντονη την ανάγκη να αφήσει πίσω του κάτι καλύτερο από αυτό που του παραδόθηκε. Ως άνθρωπο που έμαθε να αγωνίζεται μόνο με τίμια μέσα για τα όνειρά του.
ΠΟΤΕ, λοιπόν απαντώ, ΠΟΤΕ.
Η Ελλάδα μονάχα με τσακίζει κι έμαθα καλά να ζω χωρίς αυτή εδώ και χρόνια.

ΥΓ. To whom it may concern:
Εγώ δεν τα έχω ξεχάσει. Τα έβλεπα εκείνo το βράδυ των τελευταίων εκλογών στην τηλεόραση και ανατρίχιαζα. Σας έβλεπα όλους εσάς που ψηφίσατε τον Γιωργάκη, σας έβλεπα να πανηγυρίζετε, με τη βεβαιότητα ότι τώρα ο αρχηγός θα σας φτιάξει τη ζωή, που ο προηγούμενος αρχηγός γαμώτο σας χάλασε, και όλα θα πήγαιναν καλα από εδώ και πέρα. Λουστείτε....

Μακάρι να κυρήξουμε πτώχευση αύριο
Όταν ήμουν φοιτητής συμμετείχα σε ένα πρόγραμμα, στο οποίο παίρναμε συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας ερωτηματολόγια για ψυχιατρικές διαταραχές και διαταραχές συμπεριφοράς από κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού. Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία απάντηση ενός κρατούμενου στην ερώτηση "ποιος νομίζεις ότι φταίει για την κατάστασή σου;". H απάντησή του αμέσως ήταν "το κράτος!". Η ερμηνία που μας δόθηκε τότε είναι ότι αυτή είνα η τυπική απάντηση της αντικοινωνικής διαταραχής συμπεριφοράς. Σήμερα αυτό το θεωρώ εντελώς λάθος. Η άποψη της Μαρίας με βρίσκει 100% σύμφωνο. Προσπαθούν να μας περάσουν το μνμ ότι πρέπει να παλέψουμε για ένα κράτος που δεν υπάρχει, για αξίες που δεν υπάρχουν και αν δεν το κάνουμε είμαστε αντικοινωνικοί...

Μαρία, στο ΥΓ σου είμαι μαζί σου. Όταν μπήκα στην παραγωγική διαδικασία αηδίασα και έγινα και εγώ "αντικοινωνικός", σιχάθηκα. Σιχάθηκα στις εκλογές, σιχάθηκα τρομερά στις μεγάλες πυρκαγιές που αισθανόμουν ότι είμαστε σε πόλεμο. όλοι τότε φώναζαν αλλά στην Ελλάδα υπαρχουν 8 εκατομμύρια αυθαίρετα...
Απάντηση με παράθεση