Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ
Τώρα συμμετέχουμε σε ένα παράλογο πείραμα στο οποίο η κυβέρνηση παίρνει μια απόφαση η οποία σύμφωνα με την δικιά μου εκτίμηση απέχει πάρα πολύ από την γνώμη τον πολιτών. Δεν υπάρχει κανένας ο οποίος να μην θεωρεί ότι η κυβέρνηση αυτή μας έχει εξαπατήσει. Είπε ψέμματα και εκλέχτηκε με την λογική ότι τα λεφτά υπάρχουν. Δυστυχώς τα λεφτά δεν υπάρχουν.
|
Το αν είπε ψέματα είναι μια παράμετρος που δεν σχετίζεται με το τελικό αποτέλεσμα. ΑΝ σου έλεγε ότι δεν υπάρχουν χρήματα θα ήσουν ευτυχισμένος τώρα?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ
Η χρεωκοπία έχει συμβεί. Το να συνεχίζουν να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μας βάζουν νέες θηλιές στο λαιμό στο όνομα μιας αδιασαφήνιστης αναπτύξεις δεν είναι μέλλον.
|
Αν νομίζεις ότι η χρεωκοπία έχει συμβεί τότε βλέπεις πολύ τηλεόραση. Γιατί αυτή τρομοκρατεί τον κόσμο.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ
Εγώ πιστεύω πως οφείλουμε να δηλώσουμε σαν κράτος στην ΕΕ τα ακόλουθα "Είστε ένα μπάχαλο σας χαιρετάμε , δεν χρωστάμε σε κανέναν". Το πλοίο βουλιάζει και όσο πιο γρήγορα την κάνουμε τόσο το καλύτερο για μας.
|
Και που θα πάμε?
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ
Από εκεί και πέρα πρέπει να καταλάβουμε ότι όπως και να έχει θα στριμωχτούμε σαν πολίτες. Αν το μέλλον καθοριστεί από την κοινωνία τότε μπορεί να είναι καλύτερο όπως νομίζω εγώ. Αν το μέλλον βασιστεί στον φασισμό που υπερψήφισε τα νέα μέτρα θα δημιουργήσει διχασμό και συντήρηση της υπάρχων κατάστασης. Δημοψήφισμα για αρχή να δούμε τι σκατά θέλουμε.
|
Έστω ότι γίνεται και η πλειοψηφία λέει όχι στο πακέτο ΔΝΤ - ΕΕ. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει μετά? Θα δημιουργηθεί η ουτοπική κοινωνία και όλα θα είναι μέλι - γάλα?
Και εγώ οργίζομαι με αυτά που συμβαίνουν αλλά σκέψου λίγο παραπάνω και θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι είμαστε συνένοχοι στο σημερινό πρόβλημα. Απλά είναι καλύτερα να φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι.