Γεια σας πάλι παιδιά. Χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μπορούμε να τα συζητάμε.
Οπότε RNA αν κατάλαβα καλά εγώ είμαι ο ουτοπιστής που δεν πιστεύω ότι θα σωθούμε από τους ψεύτες? Εγώ είμαι ουτοπιστής που πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να αναλάβει της ευθύνες της και να αποφασίσει η ίδια και να μην αφήσει να αποφασίσει για αυτήν ένα
άκρως διεφθαρμένο κέντρο εξουσίας. Θέλεις να υπερψηφιστούν τα νέα μέτρα? κάνε δημοψήφισμα, βγάλε το ναι και θα σε ακολουθήσω και εγώ. Δεν ψήνομαι με τίποτα να ακολουθήσω την φασιστική τους νοοτροπία όμως ερήμην. Εγώ είμαι ουτοπιστής διότι δεν θέλω να εδραιώσω τον φασισμό στην χώρα? Απάντησε μου σε παρακαλώ αν η μέθοδος της κυβέρνησης είναι δικτατορική ή όχι? Να καταλάβω και εγώ ο ανίδεος για πια δημοκρατία μιλάμε. Η μόνη καταστροφολογία που έχω δει εγώ είναι αυτή της παραίτησης.
και ακόμα απάντησε μου σε κάτι ακόμα. Τώρα που η κοινωνία θα αναλάβει της ευθύνες της μέσα από τον δανεισμό ποιος λόγος σε κάνει να πιστεύεις ότι θα διορθωθεί κάτι σε αυτήν τη χώρα?? επειδή θα έχω για τρία τέσσερα χρόνια να πληρώνω της συντάξεις σε ευρώ? και τι να πει? Έχεις καταλάβει τι θα γίνει στον αντίστοιχο Δεκέμβρη σε τέσσερα χρόνια? Εγώ ειλικρινά φοβάμαι ότι το πασοκ άνοιξε την πόρτα χθες στα τανκς. Τους τα είπε και ο Ψαριανός μέσα στη βουλή και δεν έχει κανένας τους τα άντερα να απαντήσει.
http://www.youtube.com/watch?v=3v6u3...layer_embedded
Σορρύ γκάις αλλά η ενημέρωση μου προέρχεται μόνο από το κανάλι της βουλής η απόψεις μου από καμία παράταξη και βιβλίο. Έχω ματάκια για να βλέπω, μυαλό να καταλαβαίνω και αντίληψη για να ελπίζω. Επικίνδυνος είναι κάθε δρόμος που θα διαλέξουμε η διαφορά είναι πως αν πούμε ότι των διαλέγουμε όλοι μαζί θα μπορέσουμε να υπερπηδήσουμε τα εμπόδια. Τώρα που τον διαλέγουν οι άλλοι για μας με τι κουράγιο?