Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-05-10, 19:14
RNA

Απάντηση: Marfin Bank - Πολυπληθής πορεία και έκτροπα στο κέντρο της Αθήνας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Έκτωρ Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σας πάλι παιδιά. Χαίρομαι που ακόμα και σήμερα μπορούμε να τα συζητάμε.

Οπότε RNA αν κατάλαβα καλά εγώ είμαι ο ουτοπιστής που δεν πιστεύω ότι θα σωθούμε από τους ψεύτες?
Έκτορα, δεν μπορώ και δεν θέλω να κρίνω εγώ τι είσαι και τι όχι. Αυτές οι κρίσεις επί παντός επιστητού και οι ταμπέλες μας έφαγαν.

Εγώ μπορώ να κρίνω εγώ τι είμαι, και παραμένω να είμαι ένας ρομαντικός οπτιμιστής που θέλει να πιστεύει πως τώρα που έφτασε το μαχαίρι στο κόκαλο θα αλλάξουν τα πράγματα και τα λεφτά θα πάνε εκεί που πρέπει. Επίσης πιστεύω στο κράτος και την δικαιοσύνη αφού εγώ τα ψηφίζω. Δεν μπορεί κάποια στιγμή θα αλλάξει. Οπως και να έχει όμως η ιστορία θα δικαιώσει κάποιον από τους δύο.

Ελπίζω να είμαι εγώ αυτός.

Σχετικά με τα κανάλια ενημέρωσης είτε είναι της βουλής είτε είναι κρατικό είτε όχι, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι, προσωπικά συστήνω ξένο τύπο και συζήτηση με έναν δύο ανθρώπους μέσα στην αγορά για να σου πουν ακριβώς τι παίζεται

Φίλε Big-Blue απλά να σου πω ότι δεν έχει να κάνει με την ομάδα αυτό που γράφω, (όπως είπες εσύ άλλοι έχουν κάνει, - και κάνουν χειρότερα) απλά παρόλο που είναι ίδια κεφάλαια ένα τέτοιο ποσό (στα δικά μου τα μάτια), προκαλεί.
Ιδιαίτερα όταν δεν έχει να κάνει με επένδυση σε κάτι παραγωγικό.

Και για να σε προλάβω ακόμα χειρότερη εντύπωση μου έκανε όταν σε μία τέτοια περίοδο θα διαθέσουμε σαν κράτος δεν ξέρω πόσα λεφτά στην πιο παρηκμασμένη εκδήλωση που έχει υπάρξει (για όσους δεν το κατάλαβαν μιλάω για την Eurovision) μόνο και μόνο για να πάνε 5 ατάλαντοι να ξελαριγγιαστούν να μας γελάνε οι ξένοι και βέβαια, οι πέντε ατάλαντοι με βάση τις δηλώσεις τους

“να πάνε και να περάσουν καλά σαν παρέα όπως κάνανε και το καλοκαίρι”.

Δεν πειράζει, όσο ζω ελπίζω και κάνω αυτό που μερικές φορές ξεχνάμε όλοι . Φροντίζω να περνάω τον χρόνο μου δημιουργικά και να είμαι λίγο καλύτερος προς τον δίπλα μου(το τελευταίο το έχω ξεχάσει πάμπολες φορές αλλά το δουλεύω).
Απάντηση με παράθεση