Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-05-10, 21:39
RNA

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Προφανώς δεν διαβάσατε καλά, επομένως να το επαναλάβω. Μου μεταφέρθηκε καταγγελία ότι μέλος του ΔΣ (και όχι το ΔΣ) δώρισε καραβάνα από το Όρια σε τρίτο άτομο.

Η καταγγελία είναι δημόσια και όφειλα να την μεταφέρω.

Εάν λοιπόν με ρωτάς Φοίβο σαν μέλος του ΔΣ οπως είπα και πριν θα μεταφέρω όλα όσα μου έστειλαν στο ΔΣ για να μάθει το ποιος και το γιατί και ας κρίνει τις περαιτέρω ενέργειες. Και αν νομίζει ότι είναι αβάσιμες είμαι ανοιχτός σε κάθε νομική ενέργεια. Την διεύθυνση μου την γνωρίζει εάν νομίζει ότι θίγεται.

Εάν με ρωτάς σαν αναγνώστης η μέλος της καταδυτικής κοινότητας Φοίβο νομίζω πως το να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου δεν ωφελεί.

Αν δεν κάνω λάθος, (και σε αυτά τα πράγματα γνωρίζεις ότι δεν κάνω λάθος) σε σημερινό σου γραπτό μήνυμα που έστειλες στο κινητό μου, μου είπες ότι το μέλος που και εσύ γνωρίζεις σου εκμυστηρεύτηκε την πράξη εδώ και 2 εβδομάδες.

Οπότε έχω την εντύπωση ότι αντί του Κίτρινου τύπου και της Ρόδου και του Πηδήματος καλό είναι να καταθέσεις και εσύ τι ξέρεις στο ΔΣ μιας και εσύ είσαι μέλος και μετά να αρχίσεις τις διαδικτυακές ανακρίσεις.

Περιμένω τα αποτελέσματα της έρευνας και είμαι στην διάθεση του οποιουδήποτε, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο