Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA
Αν δεν κάνω λάθος, (και σε αυτά τα πράγματα γνωρίζεις ότι δεν κάνω λάθος) σε σημερινό σου γραπτό μήνυμα που έστειλες στο κινητό μου, μου είπες ότι το μέλος που και εσύ γνωρίζεις σου εκμυστηρεύτηκε την πράξη εδώ και 2 εβδομάδες.
|
<GDPR Removal> αυτά που σου έγραψα, καθώς κι ο λόγος που σου απάντησα με SMS είναι ότι ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία να μιλήσω δημόσια για πράγματα που δεν γνωρίζω αν δεν είμαι σίγουρος για το το ακριβώς έχει συμβεί και δεν έχω στοιχεία.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι τα στοιχεία όταν υπάρχουν και είναι αξιόπιστα.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA
Εάν λοιπόν με ρωτάς Φοίβο σαν μέλος του ΔΣ οπως είπα και πριν θα μεταφέρω όλα όσα μου έστειλαν στο ΔΣ για να μάθει το ποιος και το γιατί και ας κρίνει τις περαιτέρω ενέργειες. Και αν νομίζει ότι είναι αβάσιμες είμαι ανοιχτός σε κάθε νομική ενέργεια. Την διεύθυνση μου την γνωρίζει εάν νομίζει ότι θίγεται.
|
Σε ρωτάω κατ' αρχήν ως μέλος του συλλόγου και ως Φοίβος.
Εφόσον ξεκίνησες να αναφέρεις δημόσια πως έχεις στοιχεία (πράγμα που εγώ δεν έχω) οφείλεις -για να μη πλανώνται φήμες για το σύλλογο που ανήκεις- να αναφέρεις επίσης δημόσια όλα τα στοιχεία που γνωρίζεις.
Τι πιο καθαρό από αυτό?
Επαναφέρω λοιπόν τις αυτονόητες ερωτήσεις μου:
1. Πότε έγινε η υποτιθέμενη ανέλκυση και από ποιον?
2. Ποιος ήταν ο αποδέκτης του δώρου και πότε έγινε η "δωρεά"?
3. Ποιος ήταν ο υποτιθέμενος δωρητής?
4. Ποιος σου έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες?
5. Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις ώστε να θεωρήσεις έγκυρες τις παραπάνω πληροφορίες και να τις δημοσιεύσεις?
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δωθούν τα στοιχεία δημόσια, να φανούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και προφανώς θα πρέπει το Δ.Σ. να εξετάσει το θέμα και να καταλογίσει ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.
Φαντάζομαι πως κι όλα τα μέλη του συλλόγου το ίδιο θα θέλουν, αφου ξεκίνησες μια τέτοια κουβέντα.
Εσύ γιατί έχεις πρόβλημα να δώσεις δημόσια όλα αυτά τα στοιχεία?
Δεν είσαι σίγουρος για κάτι? Προστατεύεις κάποιον?
Που είναι το πρόβλημα σου δεν καταλαβαίνω?