Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 14-05-10, 00:41
Το avatar του χρήστη geogeo
geogeo geogeo is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 06-06-2007
Περιοχή: Ηλιούπολη
Μηνύματα: 6.155
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Skipper Εμφάνιση μηνυμάτων
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται στοιχεία πριν επιληφθεί επίσημα το θεσμικό όργανο του Συλλόγου μας, που στην περίπτωσή μας είναι το ΔΣ. Είμαστε σύλλογος με κανόνες λειτουργίας, και αυτό μας διαφοροποιεί από τα άλλα "απλά" forums.

Θεωρώ ότι καλώς ο <GDPR Removal> αναδεικνύει ένα ζήτημα που άπτεται των αρχών μας, αλλά επίσης, ότι καλά κάνει και δεν "βγάζει την ντουντούκα" στην φάση αυτή. Κρίνω ότι έτσι προασπίζει τον σύλλογο και τα μέλη του.
Καλησπέρα Βασίλη, βλέπω πως ξενυχτάει πολύς κόσμος απόψε

Δεν θα αναφερθώ καθόλου στην ουσία, αλλά μια και αναφέρεις το θέμα της ντουντούκας και της προάσπισης του Συλλόγου, να πω πως τώρα τελευταία πολλοί προτιμούν να πάρουν πρώτα την ντουντούκα και μετά να απευθυνθούν στον Σύλλογο, εφόσον το θέμα αφορά κατ' αρχήν αυτόν, τα μέλη του και τα μέλη του Δ.Σ. του.

Θα καταλάβαινα πολύ καλά κάθε μορφή δημοσιοποίησης, εάν και εφόσον το Δ.Σ. έκανε γαργάρα και δεν ερευνούσε κάτι το οποίο θα του καταγγελλόταν. Αλλά πρώτα η δημόσια "καταγγελία" και μετά όλα τα άλλα, συγνώμη δεν το καταλαβαίνω. Μάλλον για επιδίωξη εντυπώσεων μου μοιάζει.

Εν πάσει περιπτώσει, το θέμα συζητιέται από το απόγευμα και σύντομα θα ανακοινωθεί το τι ακριβώς σκοπεύουμε να κάνουμε.

Χαιρετώ

__________________
Γιώργος Κυπραίος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:28.