Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 10:11
RNA

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Καλημέρα και πάλι,

Αρχικά στο θέμα του γιατί δεν το έβαλα στο στέκι του Συλλόγου η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι εφ’ όσων ήδη δύο μέλη του ΔΣ του συλλόγου γνωρίζουν το συγκεκριμένο γεγονός και δεν το συζήτησαν στην περασμένη συνέλευση του ΔΣ, σημαίνει ότι δεν το θεώρησαν σοβαρό για να το συζητήσουν.

Οπότε σε αυτή την περίπτωση μετέφερα την καταγγελία και ας με / μας / σας κρίνει ο κόσμος

Φοίβο όπως γνωρίζεις και εγώ πριν αναφέρω κάτι κοιτάζω να μάθω μερικά πράγματα πριν το αναφέρω. Και μάλιστα επίσης γνωρίζεις πολύ καλά ότι στο θέμα των ανελκυσθέντων όπλων στην επικοινωνία που είχαμε πάντα ήξερες πολύ καλά και τις ενέργειες που έχω κάνει αλλά και το εάν έχω αποδείξεις ή όχι. Εάν θυμάμαι καλά η τελευταία απάντηση σου ήταν ότι “υπάρχει βρώμα παντού”.

Βέβαια τώρα επέλεξες άλλον τρόπο προσέγγισης όταν σου ζήτησα να μου επιβεβαιώσεις εάν γνωρίζεις πως κάποιο μέλος του ΔΣ του Συλλόγου έχει κάνει δώρο (δεν ρώτησα εάν έχει σηκώσει παράνομα) σε άλλον άνθρωπο καραβάνα (την οποία διαχειρίστηκε ως ιδιοκτήτης).

Εν μέσω ειρωνικών σχολίων τόσο για μένα όσο και για αυτόν που μου έστειλε την καταγγελία (και αυτόν τον γνωρίζεις και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις κάνοντας τον ανήξερο)

Η απάντηση σου στο μήνυμα που μου έστειλες ήταν... και μεταφέρω ακριβώς το μήνυμα σου. Απλά δεν το γράφω με greeklish όπως μου το έστειλες.

Η απάντηση σου λοιπόν ήταν,

Το ξέρω γιατί μου το εμπιστεύτηκε η Μαρία πριν κάνα δυο εβδομάδες. Δεν νομίζω πως το ξέρει κάποιος άλλος ”

Επίσης μου έγραψες σε προηγούμενο μήνυμα ότι:

προφανώς δεν τα ξέρεις όλα και ο Θωμάς σε χρησιμοποιεί

Εάν δεν κάνω λάθος λοιπόν και εσύ και η Μαρία είστε μέλη του ΔΣ, οπότε γιατί δεν το αναφέρατε στην τελευταία Συνέλευση?

Εδώ αν εσύ ή κάποιος άλλος νομίζετε ότι ψεύδομαι ή μεταφέρω συκοφαντικά σχόλια μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να κινηθείτε νομικά εναντίων μου

Πάντως για να απαντήσω και στις ερωτήσεις που μου θέτεις και να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση

1. Πότε έγινε η υποτιθέμενη ανέλκυση και από ποιον? Ρώτα την Μαρία να σου πει πότε έγινε και αν γνωρίζει ποιος την έκανε εάν δεν στο έχει πει ήδη
2. Ποιος ήταν ο αποδέκτης του δώρου και πότε έγινε η "δωρεά"? Ρώτα την Μαρία να σου πει πότε έγινε και αν γνωρίζει ποιος την έκανε εάν δεν στο έχει πει ήδη
3. Ποιος ήταν ο υποτιθέμενος δωρητής? Ρώτα την Μαρία να σου πει αν γνωρίζει ποιος ήταν εάν δεν στο έχει πει ήδη
4. Ποιος σου έδωσε τις παραπάνω πληροφορίες? .Αυτό ήδη δημοσιεύτηκε
5. Ποια είναι τα στοιχεία που έχεις ώστε να θεωρήσεις έγκυρες τις παραπάνω πληροφορίες και να τις δημοσιεύσεις? Βασικό στοιχείο (πέραν όλων των άλλων είναι η δική σου έγγραφη ομολογία. Εσένα ποια είναι τα στοιχεία που έχεις για να μου πει ότι προφανώς δεν τα ξέρω όλα? (Πες μου λοιπόν τι δεν ξέρω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα?)

Επομένως περιμένω να μας πεις και εσύ ή όποιος άλλος πως ακριβώς είναι τα πράγματα αφού το γνωρίζετε το θέμα.
Και να σου κάνω και εγώ μία ερώτηση, αφού ξέρεις τις προσπάθειες που γίνονται Συλλογικά η ατομικά στο θέμα της καταπολέμησης του σηκώματος, προέτρεψες την Μαρία να το συζητήσει στο ΔΣ?

Αυτά από εμένα και περιμένω την απόφαση του ΔΣ.