Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 11:26
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

<GDPR Removal>, επί της διαδικασίας (που μπορεί να είναι και ουσία στη συγκεκριμένη περίπτωση) νομίζω είναι προφανές πως όλοι μας κρινόμαστε από τον τρόπο που λειτουργούμε, απ' το σύνολο των επιλογών που έχουμε κάνει ως τώρα, τον τρόπο και τον χρόνο που επιλέγουμε για να λύσουμε ένα θέμα και -κυρίως- από το αν η ουσία των ενεργειών μας αποτελεί προσπάθεια να λυθούν ουσιαστικά προβλήματα ή είναι μια ανούσια προσωπική βεντέτα.

Αυτό που ελπίζω - γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα τίποτα απ' όσα έχω κάνει γι αυτό το σύλλογο - είναι πως υπάρχουν αρκετά μέλη που τον αγαπούν, τον στηρίζουν και μπορούν να καταλάβουν αυτά που έγραψα παραπάνω.

Εξακολουθείς να απαντάς χωρίς πληροφορίες και με δημιουργία εντυπώσεων (η Μαρία ξέρει, ο Φοίβος ξέρει, ο τάδε ξέρει) δημοσιοποιώντας αποσπάσματα προσωπικής συνομιλίας που για τον Χ αναγνώστη δεν περιέχουν καμμία ουσιαστική πληροφορία. Δε θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι.

Όπως ίσως γνωρίζεις η Μαρία αυτή τη στιγμή λείπει στο εξωτερικό και θα επιστρέψει προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Είναι προφανές ότι το θέμα θα πρέπει να συζητηθεί σε ολομέλεια του Δ.Σ. και πιθανώς το Δ.Σ. να σε καλέσει προσωπικά ώστε να μας δώσεις τα στοιχεία που έχεις και να μας ενημερώσεις.

Λυπάμαι λοιπόν για την απογοήτευση αλλά θα πρέπει όλοι, κι αυτοί που είναι καλοπροαίρετοι αλλά κι αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους γιατί το εγώ τους τρέφεται αποκλειστικά με κακία τηλεοπτικών παραθύρων, να περιμένουν μια επίσημη ανακοίνωση και θέση όταν το Δ.Σ. εξετάσει το θέμα.

Μέχρι τότε, πιστεύω πως οποιαδήποτε φιλολογία, παραφιλολογία, κλπ. ή απαιτήσεις του στυλ "θέλω απάντηση τώρα" δεν έχουν κανένα άλλο νόημα παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:31.