Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο  fivos

Αυτό που ελπίζω - γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα τίποτα απ' όσα έχω κάνει γι αυτό το σύλλογο - είναι πως υπάρχουν αρκετά μέλη που τον αγαπούν, τον στηρίζουν και μπορούν να καταλάβουν αυτά που έγραψα παραπάνω. 
Εξακολουθείς να απαντάς χωρίς πληροφορίες και με δημιουργία εντυπώσεων (η Μαρία ξέρει, ο Φοίβος ξέρει, ο τάδε ξέρει) δημοσιοποιώντας αποσπάσματα προσωπικής συνομιλίας που για τον Χ αναγνώστη δεν περιέχουν καμμία ουσιαστική πληροφορία. Δε θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι. 
Μέχρι τότε, πιστεύω πως οποιαδήποτε φιλολογία, παραφιλολογία, κλπ. ή απαιτήσεις του στυλ "θέλω απάντηση τώρα" δεν έχουν κανένα άλλο νόημα παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων. 

| 

Φοίβε δε χρειάζεται να ελπίζεις πως οι νοήμονες και λογικοί άνθρωποι είναι αρκετοί και προφανώς περισσότεροι και μπορούν να καταλάβουν τα απλά πράγματα...
Σχετικά με εμάς τους Χ αναγνώστες οι κατινιές και τα επιχειρήματα επιπέδου Χαρδαβέλα ή αθλητικογράφων μας ζάλισαν τον έρωτα...Το κάποια κάπου κάποτε είναι κομματάρα αλλά εδώ δεν τραγουδάμε...
Προφανώς έχουμε να κάνουμε ή με βεντέτες ή με δημιουργία εντυπώσεων.
Ξαναλέω ο Σύλλογος έχει ζορίσει αρκετούς όπου προσπαθούν όχι απλά να βγουν απ τη μιζέρια τους αλλά να παρασύρουν και τους υπόλοιπους εκεί για να νιώσουν αυτοί καλύτερα...Αυτός είναι ο κλασσικός νεο-έλληνας και όχι ο Έλληνας

Το θέμα είναι πως αυτούς τους χ καλοθελητές και Χαρδαβέλες τους έχετε δώσει τροφή τόσον καιρό προσπαθώντας να τους φέρετε κοντά σας-μας...προσπαθώντας να ρίξετε τον τοίχο με το κεφάλι! Ο τοίχος δεν πέφτει, μη σώσει και πέσει στην τελική...ας κοιτάξουμε μπροστά...ας περάσουμε δίπλα του! Είστε - οι περισσότεροι τουλάχιστον που ξέρω- υπερβολικά καλοπροαίρετοι και ορισμένοι το εκμεταλλεύονται...