Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 18:37
Big-Blue Big-Blue is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που ελπίζω - γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα τίποτα απ' όσα έχω κάνει γι αυτό το σύλλογο - είναι πως υπάρχουν αρκετά μέλη που τον αγαπούν, τον στηρίζουν και μπορούν να καταλάβουν αυτά που έγραψα παραπάνω.
Εξακολουθείς να απαντάς χωρίς πληροφορίες και με δημιουργία εντυπώσεων (η Μαρία ξέρει, ο Φοίβος ξέρει, ο τάδε ξέρει) δημοσιοποιώντας αποσπάσματα προσωπικής συνομιλίας που για τον Χ αναγνώστη δεν περιέχουν καμμία ουσιαστική πληροφορία. Δε θα μπω σ' αυτό το παιχνίδι.
Μέχρι τότε, πιστεύω πως οποιαδήποτε φιλολογία, παραφιλολογία, κλπ. ή απαιτήσεις του στυλ "θέλω απάντηση τώρα" δεν έχουν κανένα άλλο νόημα παρά μόνο τη δημιουργία εντυπώσεων.
Φοίβε δε χρειάζεται να ελπίζεις πως οι νοήμονες και λογικοί άνθρωποι είναι αρκετοί και προφανώς περισσότεροι και μπορούν να καταλάβουν τα απλά πράγματα...
Σχετικά με εμάς τους Χ αναγνώστες οι κατινιές και τα επιχειρήματα επιπέδου Χαρδαβέλα ή αθλητικογράφων μας ζάλισαν τον έρωτα...Το κάποια κάπου κάποτε είναι κομματάρα αλλά εδώ δεν τραγουδάμε...
Προφανώς έχουμε να κάνουμε ή με βεντέτες ή με δημιουργία εντυπώσεων.
Ξαναλέω ο Σύλλογος έχει ζορίσει αρκετούς όπου προσπαθούν όχι απλά να βγουν απ τη μιζέρια τους αλλά να παρασύρουν και τους υπόλοιπους εκεί για να νιώσουν αυτοί καλύτερα...Αυτός είναι ο κλασσικός νεο-έλληνας και όχι ο Έλληνας
Το θέμα είναι πως αυτούς τους χ καλοθελητές και Χαρδαβέλες τους έχετε δώσει τροφή τόσον καιρό προσπαθώντας να τους φέρετε κοντά σας-μας...προσπαθώντας να ρίξετε τον τοίχο με το κεφάλι! Ο τοίχος δεν πέφτει, μη σώσει και πέσει στην τελική...ας κοιτάξουμε μπροστά...ας περάσουμε δίπλα του! Είστε - οι περισσότεροι τουλάχιστον που ξέρω- υπερβολικά καλοπροαίρετοι και ορισμένοι το εκμεταλλεύονται...