Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 18:51
Το avatar του χρήστη Ἐν' ἁλός μυηθεῖς
Ἐν' ἁλός μυηθεῖς Ἐν' ἁλός μυηθεῖς is offline

Περιοχή: Γλυφάδα
Απάντηση: Καλῶς σᾶς βρήκα!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΧΘΗ, Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΜΕ ΚΡΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩΜΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΤΕΛΙΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΩΣ ΚΑΤΩΘΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΝΙΣΜΟΥ:

1). Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Forum,

Παιδιά, κάνετε καταπληκτική δουλειά, συγχαρητήρια!

Τώρα, σχετικώς με εμένα...έχω μανία με οτιδήποτε έχει να κάνη με τις καταδύσεις.

2). Ναι, η προσωπική μου άποψι είναι πως η σωστή γραφή της γλώσσας μας θα΄πρεπε να γίνεται στο πολυτονικό, με πνεύματα. Άλλά αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα φαντάζομαι και ο καθένας έχει την δική του γνώμη.
Έχω πάθει εμμονή και αγαπώ πολύ τον κόσμο της αυτόνομης κατάδυσης και φιλοδοξώ να εξελιχθώ σημαντικά ως αυτοδύτης όπως και να πάρω μέρος σε κάποια υποβρύχια έρευνα η ανασκαφή, μιας και κατά καιρούς δουλεύω ως αρχαιολόγος. Επίσης με ενδιαφέρουν πολύ οι εξελίξεις και τα θέματα γύρω από τις υποβρύχιες τεχνολογίες και καταδυτικούς εξοπλισμούς. Συνήθως βουτώ με την σχολή μου στα λιμανάκια και σε περιοχές μέχρι και τα Λεγραινά...προς το παρόν.
Είμαι αυτοδύτης AOW και τώρα περνώ σχολείο EANx Nitrox. Αυτά προς το παρόν, ελπίζω να μη σας κούρασα.
Απάντηση με παράθεση