Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 18:54
RNA

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Φοίβο συνεχίζεις να νομίζεις ότι μιλάς σε παιδιά και να υποτιμάς την νοημοσύνη μας.

Για να μην αφήνω εντυπώσεις όπως λες επαναλαμβάνω αυτό που εύκολα αποδεικνύεται.

Το γεγονός του όταν σε ρώτησα εάν γνωρίζεις πως ένα μέλος έχει κάνει δώρο στον Θωμά. ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ.

Επομένως ο αναγνώστης που λες και εσύ διαβάζει το γεγονός ότι καποιος έστειλε μία καραβάνα από το ΟΡΙΑ στον Θωμά και εσύ το ήξερες και το έκρυψες από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΗΘΥΣ ενώ σε μένα (που ξέρεις πως τα κυνηγάω αυτά) ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Μην μας περνάς για χαζούς ρε Φοίβο. Εγώ μπορεί να δημιουργώ εντυπώσεις αλλά στα δικά μου τα μάτια εσύ προσπαθείς να το πας οπουδήποτε αλλού εκτός από την ουσία.

Και να σου πω και κάτι άλλο, όπως σου είπα και πριν (από την αρχή δηλαδή) μετέφερα μία πληροφορία που λέει ότι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας έκανε δώρο αντικείμενο από ναυάγιο Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Εσύ επιβεβαίωσες ότι είχες γνώση επί του θέματος και ξέρεις και το άτομο που το έκανε αφού σου το εμπιστεύτηκε και έχεις εσύ και οποιοσδήποτε το θράσος να μου πεις ότι θα με καλέσει το ΔΣ.

Όπως είπα και από την αρχή προτίθεμαι να καταθέσω τα στοιχεία που έχω αλλά μην μας κοροϊδεύετε. Το συζητάτε από προχθές, και θα μου ζητήσετε τα στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα????

Και μέχρι τώρα με τι στοιχεία συζητάτε?

Γιατί δεν καλείτε τους δύο εμπλεκόμενους Φοίβο (αφού τώρα ανακοινώθηκαν και το ονόματα τόσο αυτού που έκανε το δώρο όσο και αυτού που το έλαβε)?

Τι φοβάστε?

Και για να τελειώνουμε να σου θυμίσω κάτι που θα έπρεπε να το είχες διαβάσει πριν γράψεις όλα αυτά.

Το προφανές δηλαδή.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας, Άρθρο 6 (ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ).

Όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν, να διατυπώνουν και να αναπτύσσουν ελεύθερα τις απόψεις και προτάσεις τους για οποιοδήποτε θέμα στις Γενικές Συνελεύσεις, να ασκούν έλεγχο και εποικοδομητική κριτική στο Δ.Σ. για τις πράξεις του,

Οπως καταλαβαίνεις λοιπόν ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά μετέφερα το γεγονός του οτι κάποιος ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ.

Επομένως ασκώ το δικαίωμα (Ελεγχο) που προέρχεται από το καταστατικό με βάση το οποίο εσείς δεχτήκατε την αίτηση μου, χωρίς να κατηγορώ κανέναν.

Από την αρχή είπα διερευνήστε το όπως κάνατε και με τα όπλα και μάλιστα βγάλατε και καταγγελίες προς τρίτου γιατί βρήκατε στοιχεία, ενώ τώρα που το μέλος είναι του ΔΣ (και εσύ Φοίβο παραδέχτηκες ότι το γνωρίζεις) ζητάτε τα δικά μου.

Αυτά είναι κατ’ εμέ παραφιλολογία και ο κόσμος τα βλέπει.

Επομένως

ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΦΟΙΒΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΑ (PHYSALIA) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.