Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-05-10, 19:11
fivos fivos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα, Αγ.Ανάργυροι
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

<GDPR Removal> πίστευα πως η προηγούμενη απάντηση μου σε κάλυψε αλλά απ' ότι φαίνεται συνεχίζεις να παρεκτρέπεσαι.

Σου εξήγησα -ενώ δεν ήμουν υποχρεωμένος- ακόμη και τους λόγους για τους οποίους το Δ.Σ. θα απαντήσει όταν μπορούν να συνεδριάσουν όλα τα μέλη του.
Το πότε ακριβώς θα συνεδριάσει και θα απαντήσει το Δ.Σ. δε το κρίνω ούτε εγώ και προφανώς ούτε εσύ.
Επίσης το να το σε καλέσει το Δ.Σ. δεν έχει καμμιά σχέση με θράσσος: Προφανώς χρειαζόμαστε τη μαρτυρία σου και τα στοιχεία που έχεις.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο RNA Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω.
Νομίζω πως όλοι διάβασαν ότι είχες να πεις και μπορούν να κρίνουν και όπως ειπώθηκε ήδη, το Δ.Σ. θα απαντήσει όταν εξετάσει το θέμα και έχει κάτι να πει.

Να σου θυμίσω ότι εδώ δεν είναι Γενική Συνέλευση ούτε συνεδρίαση του Δ.Σ. ούτε καν η περιοχή μελών του συλλόγου - είναι το δημόσιο forum του συλλόγου.
Αν συνεχίσεις να γράφεις τα ίδια και τα ίδια και να δημιουργείς ένταση χωρίς λόγο, αυτό εντάσεται πια στους κανόνες του forum που τους γνωρίζεις φαντάζομαι πολύ καλά.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 28-04-21 στις 03:32.