| 

Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Έλλειπα λίγες μέρες και μόλις διάβασα τα πόστ των τελευταίων ημερών και πρέπει να ομολογήσω ότι απογοητεύτηκα ... γενικώς... από τον τρόπο, τον τόπο, το χρόνο και τον σκοπό αυτών που κρίνουν και επικρίνουν. 

Εγώ θα έλεγα επίσης.... 

Δεν μπορείς να κρίνεις μια πράξη ανέλκυσης όταν έχουμε πάει μαζί για κατάδυση και δεν σε άφησα ΕΓΩ να σηκώσεις μια καμπάνα (που αργότερα ευχήθηκες να χτυπάει στην κηδεία του ατόμου που πίστεψες ότι την ανέλκυσε).  
Δεν μπορείς να κρίνεις μια πράξη αν δεν πολυασχολείσαι με το .."άθλημα" και δεν έχεις επισκευτεί ποτέ σου ναυάγιο με ευρήματα. Γιατί να πιστέψω ότι αν έβρισκες κάτι δεν θα το έπαιρνες εσύ δλδ, ότι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια... 
Δεν μπορείς να κρίνεις για μια πράξη που έγινε υποθέτω πριν κάμποσα χρόνια, όταν εσύ ο ίδιος την ίδια περίοδο  δεν ήξερες την τύφλα σου, τη σημασία να παραμένει ένα κομμάτι ναυαγίου στο βυθό, την ίδια περίοδο που ούτε εσύ δεν ήξερες τι θα έκανες αν έβρισκες κάτι σε ένα ναυάγιο που θα μπορούσες να το πάρεις μαζί σου...δεν ήξερες ακόμα τι θα  έκανες  αν άπλωνες το χέρι σου και  έπαιρνες κάτι...δεν ήξερες που θα παρέδιδες ένα εύρημα αλλά στα χρόνια που ακολούθησαν και παρακολουθώντας αυτό το φόρουμ κάτι διάβασες , κάτι τσίμπησες (αφού γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν πράγματα...) και έγινες αμέσως ειδικός... 
Δεν μπορείς να κρίνεις μια πράξη χωρίς να έχεις στο παρελθόν σχολιάσει έστω ένα πόστ για σεβασμό στα ναυάγια (μην μου πείς ότι δεν έχεις δεί έστω ένα δικό μου, έχω βαρεθεί να γράφω και να ξαναγράφω για να περάσω μια νοοτροπία που θεωρώ σωστή). Μπορεί και αυτά που γράφω να μου φαίνονται εμένα σωστά αλλά πιθανώς  πολλοί να μην τα δέχονται στο σύνολό τους (φαντάζομαι όλοι δέχονται το αυτονόητο... σεβόμαστε τα ναυάγια...) αφού εγώ υποστηρίζω τη Βρετανική προσέγγιση και αυτή τη γραμμή προσπαθώ να περάσω...Άντε πέσε μας αν συμφωνείς η διαφωνείς πές μας τη γνώμη σου, δήλωσε παρόν στην προσπάθεια που γίνεται να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ η καταδυτική κοινότητα σχετικά με το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ναυάγια και μη βγαίνεις εκ των υστέρων σαν πορδή να επικρίνεις ...  

sorry για το ύφος αλλά σε άλλου επιπέδου συνδύτες είχα την εντύπωση πως απευθυνόμουν  όταν έγραφα κάποια πράγματα για τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα ναυάγια σε αυτό το φόρουμ και γι αυτό το έκανα... 

Υ/Γ Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή πράγματα είναι εντελώς συμπτωματική. Ανέφερα  τυχαία παραδείγματα κακοπροαίρετης συμπεριφοράς για ένα θέμα που επι τέλους αρχίζει να μας απασχολεί (εστω και αν προσωρινά τους κακοπροαίρετους...)   

|