Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-05-10, 00:05
bourboulithras bourboulithras is offline

Περιοχή: Athens Αθήνα
Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν

Είστε ανέκδοτα. Ο ένας γράφει για κραυγές δημοσιογράφων (τουλάχιστον βλέπω και αυτός κάνει ρεπορτάζ και μαθαίνει), ο άλλος γράφει για σεβασμό των ναυαγίων και ο τρίτος παραθέτει μία πολύ όμορφη ιστορία, η οποία όμως προϋποθέτει κάτι. Προϋποθέτει να παραδεχθούν δύο άνθρωποι ότι έχουν κάνει λάθος. Και φυσικά από τα μέχρι στιγμής γραφόμενα δεν διαφένεται καμία τέτοια διάθεση.
Αυτό που ξέρω εγώ με σιγουριά είναι ότι δεν διαφέρετε σε τίποτα από αυτούς που έχουν μία θέση. Και ο μοναδικός λόγος που ανησυχώ από όλη αυτή τη μ......σμένη ιστορία, είναι ότι ζημιωμένος βγαίνει ο χώρος.
Εκτιμώ ότι δεν θα φανεί και ιδιαίτερα ωραία προς τα έξω ότι κάποιοι άνθρωποι που υποτίθεται ότι πρέπει να τηρούν την τάξη, είναι αυτοί που δίνουν το κακό παράδειγμα. Και μπορεί στη νέα Ελλάδα (και όχι στην Ελλάδα όπως γράφει ένας άλλος ηθικός και πνευματώδης δύτης) να μην κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αφού όλοι οι κλάδοι έχουν μαύρα πρόβατα, αλλά τελικά έτσι κάνουν το κοινό αίσθημα να βάζει τους πάντες σ' ένα τσουβάλι. Και προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να είμαι στο ίδιο τσουβάλι με κάποιους που κάνουν ή δέχονται δώρα από ένα ναυάγιο.
Δυσκολεύεστε να καταλάβετε τι κακό κάνετε! Ή ακόμα χειρότερα, δεν σας ενδιαφέρει. Διότι η θάλασσα προφανώς δεν είναι τόπος λατρείας για εσάς, αλλά πεδίο δράσης...