Απάντηση: Σ.Ε.Α. Τηθύς: Δράσεις περί παράνομων ανελκύσεων και Καταδυτικού Κώδικα Συμπεριφοράς περι ν
Προς το ΔΣ του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ.
Μετά και από την πρόσφατη ανακοίνωση και έγγραφη ομολογία της Μαρίας και όπως πολύ σωστά αναφέρεται και στην ανακοίνωση, “για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις”, θα ήθελα να πω μερικά πράγματα:
1ον- Η κατηγορία δεν ήταν προσωπική στην Μαρία αλλά ξεκίνησε ως ερώτηση με βάση τα στοιχεία που μου μετέφεραν περί εμπλοκής ατόμου μέλους του ΔΣ σε ανέλκυση και παραχώρηση ως δώρου σε τρίτον, αντικείμενου από ναυάγιο Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου
2ον- Το όνομα που δημοσιοποίησα (Μαρία Σαλωμίδη – Physalia) μου δόθηκε από άλλο μέλος του ΔΣ (Βιλανάκης Φοίβος – Fivos) μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό μου με σκοπό, να μου γνωστοποιήσει ότι γνώριζε το γεγονός, το οποίο και δημοσιοποίησα κατόπιν δικής του δημόσιας επερώτησης.
3ον- Η κίνηση μου αρχικά ήταν να δημοσιοποιήσω το θέμα έτσι ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να κάνει όλες τις ενέργειες ώστε να διερευνηθεί το θέμα το οποίο ήδη μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου γνώριζαν.
4ον- Σε πρόσκληση του Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου (Βιλανάκης Φοίβος) για να έλθω να καταθέσω τα στοιχεία που μου έστειλε αυτός που έκανε την καταγγελία ανταποκρίθηκα θετικά έτσι ώστε το Διοικητικό Συμβούλιο να κρίνει του λόγου το αληθές και να κάνει τις ανάλογες ενέργειες.
5ον- Στο μεσοδιάστημα, δημοσιεύτηκε στο Φόρουμ του Συλλόγου από τον χρήστη (Physalia) Μαρία Σαλωμίδη μήνυμα το οποίο εξιστορούσε την ενέργεια της αλλά μετά από παραμονή ελάχιστων λεπτών ως δημοσίευση σβήστηκε για άγνωστο λόγο και αναδημοσιεύτηκε επισυναπτόμενη στην παραπάνω ανακοίνωση του Συλλόγου.
Για τους λόγους που παρέθεσα παραπάνω παρακαλώ:
Α) όπως αναδιατυπωθεί το κείμενο, ώστε να αναφέρει πως δεν πρόκειται περί προσωπικής κόντρας μελών του Συλλόγου αλλά μία μεταφορά καταγγελίας μίας πράξης η οποία επιβεβαιώθηκε από αυτόν που την έκανε και έτσι να θέσει τα πράγματα στην σωστή τους βάση.
Β) το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πέραν της ανακοίνωσης η οποία και σωστά αναρτήθηκε να πράξει τα δέοντα που αναλογούν σε πράξεις που αντιβαίνουν στους σκοπούς του Καταστατικού του τόσο για αυτούς που τις έπραξαν όσο και για αυτούς που τις έκρυψαν.
Σας ευχαριστώ πολύ.
|